|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σας!
*update* Τοποθετήθηκαν τα φυτά στο ενυδρείο. Χρησιμοποιήθηκε αρκετή ποσότητα από τα ακόλουθα: Marsilea hirsula (ελπίζω να καλύψει αρκετά το μπροστινό μέρος) Vallisneria Americana Asiatica Bacopa Caroliniana Alternanthera Reineckii Rosanervig Nymphaea Lotus Ludwigia Mullerti Hygrophila Polysperma/Difformis/Carymbosa Όπως θα δείτε και στην φωτό η φύτευση είναι πυκνή! ![]() Ξεκίνησα με 15Watt LED (+3 Watt led strip ροζ) στις 7 ώρες. Έφτιαξα και τον εξοπλισμό (μπουκάλι, σωληνάκια, κτλ) για DIY Co2 με ζάχαρη-μαγιά. Σήμερα θα φτιάξω το μίγμα και θα ξεκινήσει η προσθήκη του Co2. Ο μόνος μου ενδιασμός είναι πώς θα γίνεται η διάχυση. Επικρατέστερη επιλογή νομίζω είναι η διάχυση μέσω εσωτερικού φίλτρου. Έχω παραγγείλει και ένα κινέζικο diffuser που δεν έρθει σύντομα. Θα δείξει ![]() Προς το παρών (και προς το σύντομο μέλλον) δεν υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί στο ενυδρείο μου. Ξεκίνησε με την ιδεά "κήπος". Επειδή όμως δέχομαι έντονες πιέσεις από την οικογένεια ![]() ![]() ![]() Δείτε και μία φωτό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο δισκοενυδρείου βήμα βήμα! | Γιώργος Κ | Δίσκοι | 75 | 21-08-20 08:16 |
Στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα! | Γιώργος Κ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 24-05-20 04:10 |
Ξαναστήσιμο Παλιού Ενυδρείου βήμα βήμα | CostasD | Malawi | 52 | 14-12-16 21:14 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |