|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συνεχίζω για να με συμβουλεύσετε για το επόμενο βήμα:
Διώχνω αύριο ελπίζω, τα ψαράκια που είχα, και θα έχω ένα άδειο ενυδρείο με φίλτρο που έχει δουλέψει πολλά χρόνια. Τι κάνω από εδώ και πέρα για να μην χάσω τη βιολογία του φίλτρου? Θα ταΐζω με τροφή το ενυδρείο ? Σχετικά με το φιλτράρισμα. Δεδομένου ότι προσανατολίζομαι σε ένα χαρέμι, απ’ ότι καταλαβαίνω έχω τις εξής λύσεις: α) Να πάρω ένα eheim 2217 ή αντίστοιχο μαζί με κυκλοφορητή β) Να βάλω 1000άρα αντλία στο υπάρχων εσωτερικό φίλτρο μαζί με κυκλοφορητή γ) Να έχω και το εσωτερικό φίλτρο (600λ/ω) και ένα εξωτερικό 2217 Αξίζει να κρατήσω το εσωτερικό; Τι είναι προτιμότερο στην περίπτωσή μου: Ο περισσότερος χώρος εάν το αφαιρέσω ή η επιπλέον φίλτρανση αν το αφήσω; Εμένα θα με βόλευε το β) λόγω χώρου αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαναστήσιμο Παλιού Ενυδρείου βήμα βήμα | CostasD | Malawi | 52 | 14-12-16 21:14 |
Πρωτη αποπειρα με rc γαριδες... βήμα βήμα | dragonld | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 37 | 14-10-14 15:24 |
ΛΙΜΝΗ 12,500 λίτρα (Βήμα προς βήμα) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 286 | 27-03-14 11:21 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |