|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν επειδή ο Μάρτης δεν λείπει ποτέ από την Σαρρακοστή θα είναι και ο Φιλικά Ιορδάνης εκεί :d :d :d .
Φιλικά Ιορδάνης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ιορδάνης : 22-04-06 στις 12:48 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Δουλεύω ! ![]() ...ενώ την προηγούμενη (21 Μαιου) που δεν δουλεύω και γιορτάζω θα σας έφερνα και γλυκά. Τώρα, μπινελίκια δεν έχει. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ηλεκτρονικό ψήφισμα για την ένταξη της διδασκαλίας της εξέλιξης στο ελληνικό σχολείο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fonamstel : 11-04-06 στις 21:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα και εγω!Αλλα δεν ειναι 100 τις 100 συγουρο ακομα.
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σήμερα άρχισα να την σιγοψήνω την γυναίκα μου......
το σχέδιο έχει ως εξής: την φέρνω στην συνάντηση στις 7/5. Εκεί την πλευρίζετε και κάνει και αυτή παρέες. ( θα φέρω και έναν ξάδερφο...Μιχάλη να έχεις αίτηση). Είδη κοιτάει την εναλλακτική να αφήσουμε το παιδί στην πεθερά μου για να έρθουμε οι δυό μας.(δεν το έχει κάνει ποτέ!!!!) Συνχομπίστες ....σύνεργοι με το γάντι και την πήραμε την Πόλη 99%. Περιμένω υποστήριξη.... Με σεβασμό.
|
||||
|
||||
![]()
Στη συναντηση Μαιου θα εχω το λαπτοπ και θα σας περναω wireless κατευθειαν!
Ετσι μπραβο , παμε να γεμισουμε και λεωφορειο!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό παέι το βουνό στον Μωάμεθ.
Αυτό συμβαίνει και με μένα αφού δεν ξέρω εάν θα μπορέσω να είμαι στις 7 Μαίου στην συγκέντρωση, αλλά θα είμαι σίγουρα στην εκδρομή. ΠΡΟΤΑΣΗ!!! Στείλτε μου πμ για το δρομολόγιο γιατί η περιοχή γύρω από την λίμνη έχει φανταστικές διαδρομές π.χ. υπάρχει δρόμος που σε πηγαίνει όχθη , όχθη με την λίμνη,χωριά στην λίμνη και πολλά άλλα. Στέλνω μήνυμα στο mikenuke για τα περαιτέρω. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην σημερινή συνάντηση πάλι δεν θα μπορέσω να έρθω (3η Κυριακή με βαφτίσια, νισάφι πια...), αλλά στις 28 είμαι μέσα εκτός απροόπτου...
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ.............ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ.............ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ......!!!!!!!!!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαι κάτι από Βουγιουκλάκη ίσως ;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|