|
|
||||
|
||||
![]()
2. Ο φωτισμός για τον μονομάχο είναι οκ (και για την anubia που θα βάλεις).
3. Το spray bar μπορείς να το βάλεις να χτυπάει πίσω και επάνω (όχι πίσω και κάτω που το έχεις). 4. Από το φαί είναι (βακτηριακό φιλμ). Για το 1, δε γνωρίζω να σου απαντήσω, δεν έχω στρώσει ποτέ με τροφή.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επίσης παρατηρώ κάτι που δεν ξέρω τι είναι σαν άλγη... Σήμερα εμφανίστηκε (βλέπε φωτο)... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!
Το φιλμ στην επιφάνεια για να φύγει (κι αφού δεν μπήκε ακόμη ο μονομάχος για να ενοχληθεί) βάλε το σπρέϋ μπαρ να δημιουργεί ανατάραξη στην επιφάνεια του νερού. Συνέχισε να βάζεις τροφή και μη βιάζεσαι για να στρώσει. Η αμμωνία και τα νιτρώδη πρέπει να μηδενίσουν και να ανέβουν αρκετά τα νιτρικά πριν πεις ότι είσαι έτοιμος για αλλαγή νερού και προσθήκη ψαριού. Αυτό που βλέπω στις φωτο (όσο μπορώ να διακρίνω) είναι μάλλον μύκητας που θα φύγει μόνος του. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού τα έχεις ρίχνε. Δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά αλλά κακό δεν πιστεύω να κάνουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με την βοήθεια ενός πολύ καλού φίλου και λάτρη των ενυδρείων απο χθες τρέχει απολύτως υγιές με φυσικά φυτά και εναν υπέροχο κάτοικο... Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολήθηκαν με τις απορίες μου....*
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά! Καλοτάξιδο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία ριζών ενυδρείου | StelMex | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 08-03-21 15:48 |
Προετοιμασία ενυδρείου για διακοπές | SweepingFish | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 27-08-18 17:57 |
Προετοιμασία 25λιτρου για μονομάχο | Βασίλης Κ | Bettas | 26 | 20-02-15 15:19 |
Προετοιμασία - ζευγάρωμα των μονομάχων μου! | lucy | Bettas | 113 | 18-07-08 22:35 |
προετοιμασία ενυδρείου με αφρικανικές κυχλίδες | redshark | Malawi | 11 | 28-08-07 09:30 |