|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου Αφροδίτη,
δεν νομίζω οτι πρέπει να προσθέσεις κάτι, μάλλον να αφαιρέσεις... είναι πολλά τα ψάρια που γίνονται μεγάλα για τα λίτρα σου και πιστεύω πως θα έχεις και πολλούς καυγάδες μεταξύ τους (αν δεν έχεις μέχρι τώρα) ![]() Υ.Γ.: βλέπω το ενυδρείο σου στο λινκ της υπογραφής σου, τί φωτισμό έχεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια straho, οι φωτογραφιες απο το ενυδρειο ειναι παλιες, δεν ισχυει ο φωτισμος αυτος, εχω λαμπα daylight.
Τυχερη η οχι δεν εχω καμια διαμαχη αναμεσα στα ψαρια, εδω και παρα πολυ καιρο. Ζουνε πολυ αρμονικα (φτου μη τα ματιασω).. Οταν ειπα να προσθεσω δεν ειπα να βαλω μεσα κανενα γομαρι, σκεφτομουν για small-medium sized ψαρια, που δεν μεγαλωνουν πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
τι μεγεθη εχουν τα ψαρια σου εχουν φτασει το τελικο τους μεγεθος η απλα δεν εχουν χωρο να παρουν κι'αλλο μποι
|
|
||||
|
||||
![]()
για ολα εκτος απο καρχαριες νομιζω ναι, εχουν φτασει στο τελικο μεγεθος,ειναι 1 χρονο και στα ιδια. απ'οτι καταλαβαινω ομως καλυτερα ειναι να μη βαλω τιποτα αλλο.
μαλλον θα φτιαξω ενα καινουριο...με υπομονη και επιμονη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|