|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια Πολλά στο φορουμ που με έμαθε τι σημαίνει ενυδρείο.
Στο φορουμ που δεν έβαλε ποτέ τίποτε παραπάνω από την ευζωία των ψαριών. Εύχομαι να συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το χόμπι της ενυδρειοφιλιας και να το κάνει όπως τόσα χρόνια,χωρίς εξαρτήσεις και με αξιοπρέπεια.
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 24-10-21 στις 19:10 |
|
||||
|
||||
![]()
Η αγαπημένη μου γωνιά, για πολλά χρόνια, με τεράστια βιβλιοθήκη, απίστευτα μέλη, χιούμορ, γνώσεις και διάθεση για βοήθεια!
Είχα καιρό να γράψω αλλά μέσα από το αυτό το θέμα, μπορώ να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όλα όσα μου δώσατε όταν ξεκινούσα σε αυτόν τον όμορφο κόσμο! Η πνευματική αλλά και η υλική βοήθεια ήταν τέτοια, που θα είστε για πάντα στην καρδιά μου και θα σας αναφέρω ως το πιο όμορφο φόρουμ στο χώρο των ενυδρείων! Να τα χιλιασετε παιδιά...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα είπες όλα ! Μπράβο κλεοβουλε για το ωραίο ποστ σου ! Ευχαριστούμε επισεις για της ατέλειωτες ώρες που μας έχεις βοηθήσει ! Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους τους ενυδρειοφιλους !!!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα στο GAB και σε ολους εδω μεσα.
Αυτο το φορουμ ηταν για μενα το πιο ομορφο και χρησιμο πραγμα που εβρισκα στο ιντερνετ για πολλα χρονια, με τις ατελειωτες ωρες που αφιερωνα στο διαβασμα σε αυτο το τεραστιο υλικο που υπαρχει εδω. Αν και δεν ειμαι ενεργος το τελευταιο διαστημα, ελπιζω καποια στιγμη να μου δωθει η ευκαιρια να ξαναγινω και να λιωσω παλι στο διαβασμα εδω μεσα. Πραγματικα ευχομαι μονο τα καλυτερα στα μελη εδω αλλα και σε ολη την ενυδρειακη κοινοτητα. Χρονια πολλα GAB. Παντα με εκτιμηση, Γιαννης. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και χρονια πολλα στο GAB! Το 2005 πρεπει να ηταν, οταν ειχα ενα μονομαχο σε μια γυαλα κι εψαχνα γιατι δεν κινειται... Με τη βοηθεια των παιδιων του φορουμ μεσα σε 2 μηνακια κατεληξα να του κατασκευασω εναν 60λιτρο κυβο ο οποιος με συντροφεψε για χρονια ως φυτεμενο αμαζονιου... Στις συναντησεις στη Θεσσαλονικη βρηκα μια πολυτιμη βοηθεια και ωραια παρεα, το ιδιο και στην Αθηνα οταν κατεβηκα να γνωρισω την υπολοιπη ομαδα, μεχρι στη zootechnia βρεθηκε η χαρη μου με ενα κοινωνικο με ζωοτοκα στο περιπτερο του GAB! H ζωη τα φερε παραξενα, για χρονια δεν ασχολιομουν καθολου, ομως 15 χρονια αργοτερα που θελησα να φτιαξω μια λιμνουλα στον κηπο μου, παλι εδω απευθυνθηκα! Ευχαριστω ολους οσοι προσπαθουν να κρατησουν αυτο το φορουμ ζωντανο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά στο φόρουμ και σε όσους προσπαθούν χρόνια να το κρατήσουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο με αξιοπρέπεια και σταθερή φιλοσοφία, πράγμα που πολλές φορές δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.
Το δικό μου πέρασμα από το φόρουμ μου φέρνει για αρχή στο μυαλό τις γνώσεις που απέκτησα ως εντελώς άσχετος με τα ενυδρεία, γνώσεις που οδήγησαν αρκετά ψαράκια να ζήσουν καλά στα ενυδρεία μου, τουλάχιστον στο βαθμό που μπορώ να αντιληφθώ. Από την άλλη, μου φέρνει τις ωραίες στιγμές που περάσαμε με αρκετά πολύ καλά παιδιά που γνώρισα εδώ μέσα. Καφεδάκια, τσιπουράκια, ενυδρειοσυζητήσεις και εκδηλώσεις μόνο χαμόγελα μπορούν να φέρουν. Να είμαστε όλοι καλά!
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά στο GAB και πολλά μπράβο στην πρώτη ομάδα που το ξεκίνησε (αλλά και σε αυτούς που το συνέχισαν και το συνεχίζουν)! Θυμάμαι κι εγώ το πρώτο μου ενυδρείο που έπρεπε οπωσδήποτε να έχει έναν "γλΎφτη" και ένα "γατόψαρο" για να το καθαρίζουν, σύμφωνα με τους αστικούς μύθους της εποχής. Μέσα από το φόρουμ, όπως και πολλοί άλλοι, καταλάβαμε τι εστί ενυδρείο και φίλτρανση, παράμετροι νερού και ρουτίνες αλλαγής, και έτσι μπορέσαμε (αργά αργά) να προχωρήσουμε λίγο πιο βαθιά στο χόμπι. Δυστυχώς δεν κατάφερα να ήμουν παρών στις περισσότερες φορουμικές συναντήσεις λόγω απόστασης, αλλά στις λίγες που παρευρέθηκα ένιωσα σαν να τους ξέρω όλούς πολύ καλά και πέρασα πολύ όμορφα. Μακάρι με κάποιο τρόπο να καταφέρουμε να γίνει η "επανεκκίνηση"
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνάντηση Αθήνας 19-Οκτωβρίου. | ignatios | Greek Aquarist's Boards | 253 | 23-10-13 19:24 |
Πως θα δώσω μπόλι ; | greenjanek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-02-11 02:36 |
πόση ποσότητα φαγητού να δώσω στη χελώνα? | water_turtle_lover | ¶λλα ζώα | 2 | 17-01-10 14:34 |
Συνάντηση Κυπρίων ενυδρειόφιλων | thediscusman | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 07-04-07 18:18 |
Site ενυδρειόφιλων φωτογράφων | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 02-04-07 00:31 |