|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια μας πολλα! Απο εδω μεσα εκανα φιλους και εμαθα τοσα πολλα γα το το χομπι και οχι μονο. Γραφτηκα μελος το 2007. Νεος χωρις ενυδρειο απλα διαβαζα και 'ρουφουσα' ολη τη γνωση ενω θαυμαζα και τα φοβερα φυτεμενα που απο την αρχη ηταν η αδυναμια μου!
Ενυδρειο θα επαιρνα μετα απο 4 χρονια , τοτε που αρχισα να πηγαινω και στη συναντηση της Θεσσαλονικης, Πρωτη φορα ηταν γιατι ο @mikros84 χαριζε κερατοφυλλο ενω σε μια επομενη συναντηση ειχα παρει τις πρωτες μου κρυπτοκορινες που μου χαρισε ο @lion και ποσα ακομα φυτα, εμπειριες , αστεια και παρεα ανταλλαξαμε σε αυτους τους καφεδες ( που πολλες φορες ηταν και φαγητο στο Στεκι του Αγκαλιτσα ή στο Νικο στη Ραιδεστο!).Ευχομαι να ειμαστε εδω να γιορτασουμε και τα επομενα 20!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνάντηση Αθήνας 19-Οκτωβρίου. | ignatios | Greek Aquarist's Boards | 253 | 23-10-13 19:24 |
Πως θα δώσω μπόλι ; | greenjanek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-02-11 02:36 |
πόση ποσότητα φαγητού να δώσω στη χελώνα? | water_turtle_lover | ¶λλα ζώα | 2 | 17-01-10 14:34 |
Συνάντηση Κυπρίων ενυδρειόφιλων | thediscusman | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 07-04-07 18:18 |
Site ενυδρειόφιλων φωτογράφων | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 02-04-07 00:31 |