|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ενυδρείο με τη μπουκάλα έχει pH controller και pH σταθερό 7,4. (διόρθωσα τα νούμερα) **Πρέπει να βελτιώσω το πινακάκι μου, η να προσέχω περισσότερο στα copy/paste ![]() Παράθεση:
Εχουν και τα δυο -το ίδιο - χαλίκι (αν δεν υπήρχε χαλίκι το φυτόχωμα θα αιωρούνταν στο νερό) @safi: Παίζει κάποιο ρόλο το φως με τις σκληρότητες ? (το pH δεν μ' ενδιαφέρει, οι σκληρότητες πέφτουν). Και τα 2 είναι φυτεμένα, τύρφη δεν έχω πουθενά ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία και τί γίνεται οταν πέφτει η σκληρότητα χωρίς την υπαρξη φυτοχώματος?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια και έρχεται το Πάσχα, όπως λέει γνωστός ψήστης, το μυστικό για να πετύχει το κοκορέτσι είναι ο πλημμελής καθαρισμός του εντέρου. [offtopic end] Ο πλημμελής καθαρισμός του φίλτρου, είναι κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει τη πτώση της σκληρότητας. Αν μαζευτούν στο φίλτρο φύλλα και αρχίσουν να σαπίζουν, υπολλέιματα τροφών, περιττώματα κλπ, δημιουργούν ένα όξινο στρώμα που συμπεριφέρεται όπως η τύρφη για παράδειγμα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και αν δεν καθαρίζεται τακτικά το υπόστρωμα. Εγώ πάντως τα φίλτρα μου τα καθαρίζω τακτικά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
κωστα..αν τελικα την εβαλες τη φακη.........πρεπει να μοιαζει με βαλτο.....το τανκ σου.......
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση του ph με λεμόνι. γίνεται? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-02-06 04:12 |
Απότομη Πτώση PH | CENTAUR | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-01-06 13:42 |
Πτώση KH | Obelix(Reifen) | Malawi | 4 | 27-04-04 01:20 |