|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί έχω την εντύπωση πως είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα τα λάθη στα μεγαλύτερα, αν έχω καταλάβει σωστά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και πάλι!
Προσπαθούσα να αποφύγω την επιλογή των ψαριών από τώρα αλλά είναι αναπόφευκτο. Θέλω να καταλήξω στα υπόλοιπα και όλο βρίσκω μπροστά μου τις απαιτήσεις των κατοίκων (λογικότατο). Υπενθύμιση: η ιδέα είναι 200 L αρκετά φυτεμένο. Οι προτιμήσεις μου είναι: Corydoras Sterbai / julii, Clown Loach (μήπως να πάρω κατευθείαν γάτα τελικά; ![]() White Cloud Mountain Tetra, Ember tetra, Rosy Barb Οι πληροφορίες είναι όλες στο διαδίκτυο, αλλά για να είμαι σίγουρος θέλω να τα ρωτήσω όλα και εδώ. Θα ήθελα να μου πείτε αν κάποια από αυτά μπορούν να συνδυαστούν. Τι αλλαγές (+/-) προτείνετε; Τα γατόψαρα τα επέλεξα γιατί μου αρέσουν, φροντίζουν όμως και για την άλγη ή θα χρειαστώ κάποιο Algea Eater (Siamensis κατά προτίμηση), τα οποία και αυτά όμορφα είναι; Αριθμό από κάθε είδος, έτσι για να ξέρω; Ο μέσος όρος ιδανικών ρυθμίσεων για αυτά ποιος είναι; Κάτι άλλο· θα χρειαστεί αντίστροφη ώσμωση σε σκληρό νερό ή κυκλοφορητή κυματισμού; Έχουν κάποια άλλη ιδιαίτερη ανάγκη ή υπάρχει κάτι απαγορευτικό; Επιπλέον έχω άλλες δύο άσχετες ερωτήσεις για χρυσό βατόμουρο, μη βαρέσετε. 1. Τα ενυδρεία πρέπει να είναι σε εντελώς σκοτεινό χώρο; Δεν μιλάω να τα χτυπάει ο ήλιος ή να είναι δίπλα σε παράθυρο, ο φωτισμός του χώρου μέσα από κουρτίνες τους προκαλεί άλγη; 2. Αυτή είναι για πολύ αργότερα αλλά το έχω απορία· ένα ενυδρείο με χαλί, πως σκουπίζεται ό,τι μένει και από τα φυτά αφού δεν χρησιμοποιείται σκούπα βυθού; Επιφανειακά πάνω στο φυτό; Αυτά τα λίγα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορές εξοπλισμού | ioannis_79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-13 17:00 |
κριτήρια αγοράς φωτιστικού | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-09-09 14:11 |
Αγορές | kostis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-02-08 12:17 |
Πρόταση αγοράς | kangouras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 17-12-04 14:33 |