|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι αντιφατικό το να είναι καλός επαγγελματίας και το να μην το "πέτυχε" στο γέμισμα της μπουκάλας, αντίθετα έχω την εντύπωση ότι μπορεί να συμβεί πιο συχνά από ότι εμείς νομίζουμε αφού η διαδικασία γίνεται κάπως "στα τυφλά" και ο μόνος τρόπος να διαπιστώσουμε πως πήγε η αναπλήρωση της είναι το ζύγισμα της μπουκάλας πριν και μετά. Μπορεί να κανω και λάθος όμως, δεν έτυχε να είμαι παρών σε κάποιο γέμισμα.
Το να είναι τόσο θετικός τον κάνει αυτόματα σωστό επαγγελματία και άνθρωπο κατ εμέ, ελπίζω αυτή τη φορά να πάει κατ ευχήν.! |
|
||||
|
||||
![]()
Έκανε έλεγχο στη μπουκάλα και δεν βρήκε κάποια διαρροή.
Μου την γέμισε τη μπουκάλα χωρίς να με χρεώσει. (7,1Kg πριν και 11.1Kg μετά το γέμισμα) Τώρα μου άδειασε η 2Kg (σε 2 εβδομάδες αντί για 3,5 μήνες περίπου). Παίζει να έχει κάποια διαροή λοιπόν το Pressure Reducer μου (ή και οι 2 μπουκάλες δεν είχαν γεμίσει- απίθανο το κόβω). Ερώτηση: αν κλείσω τη στρόφυγγα της μπουκάλας, η πίεση από το μανόμετρο της μπουκάλας πάει μετά από λίγο στο 0 (λογικό, δεν υπάρχει πίεση εισόδου). Η πίεση από το μανόμετρο εξόδου (που είναι προρυθμισμένο στο 1.5 bar) πέφτει και αυτή στο 0 μετά από λίγο. Αυτό είναι φυσιολογικό ή σημαίνει διαρροή;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶δειασμα - Γέμισμα | dongvc | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-05-18 23:22 |
Γέμισμα φιάλης co2 | vrillgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 07-06-15 13:42 |
Βοήθεια με ρύθμιση μπουκάλες διοξειδίου | Christos86 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-05-14 17:54 |
Γέμισμα co2 | Pitsiovic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 17-11-13 21:01 |
Γιατί οι μπουκάλες co2 γεμάτες είναι μόνο 50 bar; | bouboulas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 07-11-13 13:40 |