|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια κατ'αρχην ευχαριστω για την αμεση αντιδραση-απαντηση σας!το ενυδρειο ειναι παλιο ,πηρα σημερα αυτα τα τεστ που ειναι σαν στικακια απο χαρτι και βλεπεις τα τετραγωνακια τι χρωμα εχουν.Θα κανω αλλαγη νερου αυτες τις μερες και θα κανω παλι μετρησεις και θα σας τις πω.Οι μετρησεις παντως που σας εστειλα ειναι σχεδον βεβαιο οτι ταυτηζονται με τις συνθηκες που ειχε το ενυδρειο μου οταν ειχα γαριδες και δεν μου αναπαραγονταν.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειανι καταλληλες αυτες οι τροφες? | Vangelis21 | Διατροφή | 3 | 09-05-12 11:00 |
ειναι καταλληλες οι πετρες μου? | ενυδρειοφιλος | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 17-03-12 16:16 |
ποιες ειναι τελικα οι ιδανικες συνθηκες,μπορουμε να καταληξουμε καπου? | kgf12345 | Bettas | 36 | 04-02-12 00:24 |
πως να διακοσμησω το ενυδρειο μου...?ποιεσ πετρες ειναι καταλληλες | katamagias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 01-08-09 22:57 |
νεος μονομαχος..ειμαι καλα απο μετρησεις κ συνθηκες?? | sotos+ramona | Bettas | 4 | 29-12-08 06:28 |