|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι εχει να πεσει μεγαλο φαγοποτι
![]() Με το ζορι επιζουν οι ανουμπιες και οι βαλισνεριες σε ενα 180αρι με labido που εχω. Τρέχει μια 5ετία με ενα χαρεμι και τους απογονους τους και τα φυτα ειναι συνεχεια φαγωμενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα τσιμπολόγημα το περιμένω κι εγώ
![]() αλλά διατροφικά θα τα εκπαιδεύσω στα δικά μου γούστα. Όταν έχω μπροστά μου παϊδάκια δεν κοιτάω τη σαλάτα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο Κλεόβουλος.μηπως είσαι κρυφομποστανας και δεν το ξέραμε τόσα χρόνια; Λοιπόν σοβαρά τώρα, την μοοσ
την ξεχνάς από τώρα.οσον αφορά της κρυπτοκορινες θα την ψιλό αντέξουν, βάλε πέτρες στις ρίζες τους.ανουμπιες και βουκεφαλαντρεσ θα πάνε καλύτερα αλλά θα έχεις φαγωμενα φύλλα από όλα τα φυτά.ενα γενικό λίπασμα στο μισό της δοσολογιας μόνο καλό θα τους κάνει. |
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε οι μεγάλες αλλαγές νερού θα επηρεάσουν αρνητικά τα φυτά?
Φωτο μη περιμένεις καλύτερες ![]() Κώστα πάντα θαύμαζα τα φυτεμένα και τους φίλους που είχαν την ικανότητα να τα καταφέρνουν και την υπομονή να τα συντηρούν σωστά. Φυτά πάντα χρησιμοποιούσα χωρίς όμως άλλες φιλοδοξίες. Αυτό είναι το πιο φυτεμένο που είχα ποτέ ![]() ![]() Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πείτε τη γνώμη σας : Φυτεμένο malawi !! | Κλεόβουλος | Malawi | 14 | 19-11-20 09:03 |
Νέο μικρό κοινωνικό και φυτεμένο | Spafish | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 07-07-18 20:44 |
Το μικρό μου φυτεμένο.!!! | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 44 | 22-11-16 22:04 |
Το μικρό μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-03-11 02:22 |
Το μικρό μου φυτεμένο. | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 24-05-10 10:00 |