|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εμενα ο αρσενικος δεν μου φενετε για εντελός mg ....
anyway να σου ζήσουν ...και περιμένουμε τις εξελίξεις!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mg ειναι βρε
![]() το ενδιαφερον ειναι οτι μαλλον οι θηλυκες εχουν κι αυτες γονιδια πλακατ,οποτε ειναι πολυ πιθανον να βγουν και πλακατ μωρα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι οι γονεις ειναι και οι δυο παρα πολυ καλα. Ζητημα να εφαγε 4-5 δαγκωνιες η μανταμ. Οσο για το χρωμα ειναι mg αλλα εχει λιγοτερο κιτρινο απο οτι δειχνουν οι περισσοτερες φωτογραφιες στο δυκτιο. Πολυ θα ηθελα να σας δειξω φωτο απο τα μικρα αλλα δεν εχω ψηφιακη {οι αλλες ειναι απο κιν }
|
|
||||
|
||||
![]()
η αναλογια χρωματων στους mg διαφερει κατα πολυ(βασικα το ποσοστο του κιτρινου στα πτερυγια,κατι το οποιο ειναι και στοχος βελτιωσης των εκτροφεων
![]() ποτε λες ν'αρχισεις αλλαγες νερου?μιας κι εχεις και πολλα μωρα ζωη να'χουν!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ξεκινησει σιγα σιγα να κανω αλαγες νερου αλλα νομιζω οτι ηταν λιγο νωρις με αποτελεσμα να χασω μερικα. Ελειπα λογω δουλειας απο το σπιτι για 3 μερες και εχασα και απο αυτο αρκετα με αποτελεσμα να υπαρχουν τωρα περιπου 30. Με λιγη προσοχη μπορει να μου μεινει κανενα στο τελος..
|
|
||||
|
||||
![]()
ποτε ξεκινησες τις αλλαγες?εννοεις οτι πεθαναν καποια μετα απο αυτες η οτι δεν τα ειδες και τα πεταξες κατα λαθος?
στην πρωτη περιπτωση μπορεις να το αποφυγεις προσθετωντας οχι πολυ νεο νερο,ιδιας θερμοκρασιας που εχει μεινει με αντιχλωριο για 1 τουλαχιστον ημερα.στη δευτερη περιπτωση η βαζεις ενα βαμβακι στην ακρη του σωληνα η απλα μετα την αλλαγη τσεκαρεις κατω απο μια λαμπα το νερο και απλα επιστρεφεις τα ψαρακια που εχουν ρουφηχτει πισω(απλα οσο γινεται πιο γρηγορα για να μην πεσει η θερμοκρασια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα τις ξεκινησα πολυ νωρις γιατι ηταν πολλα και φιατι αυτη την φορα η αναπαραγωγη εγινε σε ενα 15λιτρο. Τωρα οσο για τις αλλαγες ειναι πολυ δυσκολο να μην παρεις μικρα. Η πιο καλη λυση ειναι αυτο που ειπες με το φως. Λογω λοιπον του μικρου μεγεθους του ενυδρειου εχουν μεινει περιπου 20.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |