|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και με τα σαε τι λετε να κανω.
Διοτι βαζοντας 4-5 οττο μεσα θα ειμαι στο οριο της ιχθυοφορτωσης και αν ειναι να τα επιστρεψω πως τα πιανομε αποτελεσματικα χωρις να κανομε το κοσμο ανω κατω? Δοκιμασα με ενα πλαστικο μπουκαλι με κομμενο στομιο και τοποθετημενο αναποδα,μπηκαν σχεδον ολα τα καρντιναλ και ο μονομαχος μεσα και 1-2 μικρα σαε αλλα τα μεγαλα δε τσιμπησαν κι ετσι το εγκατελειψα προς το παρον |
|
||||
|
||||
![]()
Την πρώτη φορά τα έβγαλα με μικρή απόχη αφου πρωτα αναγκάστηκα να αδειάσω σχεδόν το ενυδρείο.Τη δεύτερη πρώτα δοκίμασα με το μπουκάλι και έπιασα το 1 από τα 4.Επειδή βαριόμουν να περιμένω (και περίμενα πολύ) είπα να δοκιμάσω με μια μεγάλη απόχη και ....τα έβγαλα αμέσως.Συμπέρασμα για μένα η μεγάλη απόχη (ηταν η πιο μεγαλη που είχε το pet ) κάνε θαύματα. Μ αυτην έβγαλα μετά το ίδιο εύκολα και άλλα ψάρια που αρχικά μου φαινόταν δύσκολο να τα πιάσω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Algae eaters | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:59 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |