|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικόόόόόόό.........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι καλλιτέχνης!
Δεν μπορούσαν να δώσουν λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις?! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους!
![]() την φιτωνια την εβγαλα δεν μου αρεσε τελικα. Διαστασεις θα μπορουσαν αλλα δεν εδωσαν! Επισης ειναι πλεξι, θα προτιμουσα να εχει κανονικα τζαμακια αλλα αυτα μπορω να τα φτιαξω και μονος μου οταν γρατζουνισω το πλεξι γιατι ειναι απλα θεμα χρονου! Το φως του εχει 2 επιπεδα και τροφοδοτειται απο ενα απλο usb. Οσο αφορα το scape χαιρομαι που αρεσε, ηθελα να φαινεται οσο το δυνατον πιο φυσικο! Νομιζω αντανακλα 100% τη βολτα μου το προηγουμενο σκ στον Ολυμπο! Μερικες φωτο παρακατω. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα, πάρα πολύ ωραίο.
Πριν βάλεις την εικόνα με τον καφέ για σύγκριση δεν πίστευα με τίποτα οτι μπορεί να είναι στις διαστάσεις που είχες γράψει. Φαίνεται πολύ, πολύ μεγαλύτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α !!!!!!
![]() ![]() Πραγματικά και εμένα το μέγεθος αρχικά μου φαίνονταν απίστευτο..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Από terra δεν ξέρω πολλα.. Παρακολουθώ και θαυμάζω του Νίκου lupo τα θέματα.! Πιάνει λίγο σα μούχλα πάνω στα ξύλα μερικές φορές. Το ανοίγω το ψεκαζω αλλά πολλές φορές περνάνε μερικές μέρες μέχρι να το ανοίξω.. Μέσα μυρίζει δάσος! Θα πρέπει να βάλω ίσως isopods ή springtails? Τι λέτε? Νίκο?! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|