|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα ,
μην ανησυχείς για το χρυσόψαρο, θα το βγάλει είτε από το στόμα ή από την κλασσική οδό ![]() Μάλλον θα το έχει βγάλει τόσες μέρες που πέρασαν ..... Μακάρι να μην σου τα φάνε τα γκιζάνια αλλά πιστεύω μόλις μεγαλώσουν αρκετά τα χρυσόψαρα δεν θα αφήσουν και πολλά .....
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Αρτεμισια για την απαντηση σου, οντως, το εβγαλε λιγο πιο αργα το απογευμα... Δεν ξερω αν θα τα φανε, αυτη τη στιγμη εχω γονο γκιζανια απο 0,3 εκ μεχρι 3 εκ και δεν τα αγγιζουν καθολου. Τα μεγαλα δε γκιζανια, οταν τα χρυσοψαρα πηγαινουν σε σημεια που εχουν αφησει αβγα, μαζευονται ολα μαζι και διωχνουν τους εισβολεις. Ειναι πολυ γρηγορα κι επιθετικα ψαρακια, φαινεται κι οταν ταιζω, πρωτα τρωνε τα γκιζανια και μετα πρεπει να ξαναριξω μπας και προλαβουν τα χρυσοψαρα. Οι γαριδες, βεβαια ειναι μια αλλη υποθεση... αν και τις βλεπω σπανια, πετυχα χρυσοψαρο να κυνηγα μια κι αυτη να κανει σλαλομ στο νερο. Γλιτωσε, νομιζω, αλλα δεν ξερω για ποσο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που είναι καλά
![]() Εύχομαι τα δικά σου χρυσόψαρα να γίνουν ευγενικά ![]() Απορώ τα τελευταία χρόνια που μου άφησαν τα νούφαρα !!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- επισης, εχω μια ακομη ερωτηση, συγνωμη για την πολυλογια... μπορει καποιος να μου εξηγησει τη διαδικασια "αναπνοης" της λιμνης? γιατι το πρωι το νερο ειναι κρυσταλλινο και τωρα το μεσημερι ειναι γεματη βρωμιες η επιφανεια? (κυριως μικρα κομματακια τριχοειδους αλγης βγαινουν στην επιφανεια)... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη timesurfer : 05-06-20 στις 14:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα , σιγά την πολυλογία
![]() ![]() ![]() Τυχερή είσαι που δεν σου τα τρώνε ![]() Αυτό που περιγράφεις στην λίμνη σου ως αναπνοή , δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απλά στρώνει η λίμνη και η φίλτρανση. Το μεσημέρι βλέπεις τις νεκρές άλγες στην επιφάνεια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Αρτεμισια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοί | GIANNHS KOI | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 92 | 20-04-16 11:09 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
Η λιμνη μου | Μαριος35 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 22 | 11-11-10 08:36 |
Νεα λιμνη | nikolaras | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 26-08-10 13:46 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |