|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι άλγες θα κρατάνε χαμηλά τα θρεπτικά, διάβασα κάπου ότι κάποιοι προσθέτουν και φώσφορο σε ανάλογα ενυδρεία αν θέλεις να κρατήσεις μεγάλο όγκο από τις άλγες.
Από ψαράκια σκέφτομαι για 4 banggai cardinal που λογικά αργότερα θα μείνει ένα ζευγάρι, ένα ζευγαράκι ocellaris και κανά δυο γαρίδες. Σαλιγκάρια απ ότι ξέρω δεν μπορώ να βάλω γιατί θα καταβροχθήσουν τις άλγες.
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσήρθες στη θάλασσα.
Το φυτεμένο θαλασσινό είναι μια ολόκληρη κατηγορία από μόνο του. Γενικά δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή κατηγορία αλλά έχει πολλές ομορφιές και μυστικά που θα μπορέσεις να ανακαλύψεις. Πιστεύω ότι εκεί στο England θα βρείς αρκετά από αυτά που χρειάζεσαι. Όπου μπορούμε να βοηθήσουμε θα το κάνουμε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Για τη γυάλα δεν έχω να πω και πολλά. Σκίμμερ είναι θεματάκι η απόφασή σου να μην βάλεις, αλλά και αυτό αντιμετωπίζεται με προσεκτική διαχείριση του βιοφορτίου και συχνές αλλαγές. Το θέμα του φωτισμού που είναι το αμέσως επόμενο που θα σε απασχολήσει κάνε προσεκτική έρευνα. ¶μμο, βράχο τα γνωστά όπως και σε κάθε άλλο θαλασσινό. Τα σαλιγκάρια δεν τρώνε όλα τις μακροάλγες, οπότε ψάξτο λίγο παραπάνω. Ξεκίνα με αυτά και προσοχή στο στρώσιμο. Κράτα μας ενήμερους με τις εξελίξεις !!!! Καλή συνέχεια !!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία εύχομαι στο φυτεμένο θαλασσινό
![]() Καταναλώνουν πολλά θρεπτικά από τα ενυδρεία αυτό είναι μια πραγματικότητα .... το ανακαλύπτεις εύκολα με τα τεστ της red sea trace colors test kit , πέρα από τα απαραίτητα τεστ που χρειάζονται όλα τα θαλασσινά. Ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα !!! Τα περισσότερα σαλιγκάρια δεν τρώνε τις μακροάλγες , φαιοφύκη (phaeophyceae algae), ροδοφύκη (rhodophyceae algae) , μόνο ορισμένα είδη που έχουν σκληρά radula. Αχινό μην βάλεις με τίποτα !! Τουλάχιστον για αυτό που θέλεις να κάνεις ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βέβαια έχουμε μέλλον ακόμα αλλά πιστεύω το αποτέλεσμα θα αξίζει.
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ για δες εδω
https://www.instagram.com/p/CBN4rInp..._web_copy_link https://www.instagram.com/p/CBQlZioJ..._web_copy_link |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Κάτι αντίστοιχο έχω στο μυαλό μου, να δούμε στη πράξη τι θα βγει.
|
||||
|
||||
![]()
Οτι πιο εντυπωσιακο εχω δει τελευταια. Πολυ ομορφο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταβαση στο αλατι με Fowlr | SpirosLo | Reef | 273 | 29-11-17 22:24 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |
FOWLR & Soft Corals | mad | Reef | 40 | 17-07-07 13:38 |