|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγε μαλλον σε κανενα τετραμηνο, τελος καλοκαιριου. Εκτος και αν κανω ενα μεγαλυτερο να ασχολουμε μεχρι τοτε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή είναι η δημιουργική απασχόληση και αξιέπαινη ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θυμάμαι και εγώ καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα καθε λίγο και λιγάκι το άλλαζα ,βέβαια τα χρόνια πέρασαν βαρυναμε άλλες υποχρεώσεις αλλά ακόμη το παλεύω .Συνέχισε ετσι για οσο καιρό μπορεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Oμορφιές ετοιμάζεις....πηγή έμπνευσης να μας βάζεις στην πρίζα...
Την άλλη φορά βάλε και κανένα βίντεο από το στήσιμο ή περισσότερες φωτογραφίες να μάθουμε να στήνουμε κι εμείς. Πως κρατάς το υπόστρωμα με κουπάτ; Πες μας και δυο λόγια σχετικά με το μεγάλωμα των φυτών. Βλέπω όλα 1-2 grow... Το ενυδρείο άδειο σε όλες τις φωτό... Dry start το πας ή τυχαίνει και το βγάζεις φωτό στις αλλαγές νερού; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!
Δεν το εχω πολυ με τις φωτο και το βιντεο την ωρα που το στηνω αλλα θα το προσπαθησω την επομενη φορα. Ερχεται περισσοτερο φωτογραφικο υλικο με την εξελιξη των φυτων τις πρωτες 2 εβδομαδες. Αυτες που εχω βαλει μεχρι στιγμης ειναι απο το φυτεμα γιαυτο ειναι και χωρις νερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αργείς όμως με τις φωτό -βίντεο κλπ και μας έχεις συνεχώς στην αγωνία.......
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!
Λιγο χοντρικα για τις θεσεις των φυτων. ![]() και οπως ειναι 2 εβδομαδες μετα το φυτεμα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν εχω κουρεψει τιποτα μεχρι τωρα. Πατησα λιγο την κουμπα προς το υποστρωμα. Ολα δειχνουν καλα μεχρι στιγμης Η gratiola πολυ ωραιο φυτακι, απο τα νεοτερα της tropica σε 12grow. A! εβγαλα τις βουκεφαλανδρες, δεν μου ταιριαζαν τελικα πολυ στο ματι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παμε γι' αλλα... | Konstantin79 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-12-12 01:18 |
παμε για 2ο... | karterhs | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 25-05-12 16:40 |
Πω πω .... πανε τα Chromis μου .... | jimmis1974 | Mη Reefsafe | 0 | 16-12-11 14:36 |
παμε παλι. DIY φωτα με μικρο budget + moonlight | Singha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 02-06-10 19:27 |