|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νταξει εισαι τοπ! thanks ![]() θα μελετησω το βιντεο, θα δω αυτα που μου είπες και θα επανελθω τις επομενες μερες με τη νεα εικόνα !!! |
|
||||
|
||||
![]()
αν έχεις υπόστρωμα, και εννοώ καποιο soil και επικάλυψη χαλικι... η καποιο απο τα γνωστα substrates για φυτεμένο, θέλεις επειγόντως
ΦΩΣ, CO2, λιπάσματα και να μειώσεις τροφές, γρήγορης ανάπτυξης φυτά, ωστε να απορροφούν τα νιτρικά και να έχεις πράσινο... αυτο το σύστημα με τα αργής ανάπτηξης, ειναι όντως "βαρετό"... η ισσοροπία βρίσκεται μεταξύ του διοξειδίου και του φωτός... παρε φώτα για φυτά... σε φάσμα PAR, ψαξτο... πριν δωσεις τα ωραία σου λεφτα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπόστρωμα εχω το Tropica Plant Substrate, και χαλίκι απο χωματοτεχνικη. Φως , είχα μεχρι πρότεινως 40watt σε προβολάκια, τα οποια επειδη ειχα ξεκινήσει λιπάσματα(μικρο-μακρο) εβγαλαν τριχοειδη αλγες και σιγα σιγα σταματησαν και εβγαλα μαυρη. αν βρω συστημα co2 στα λεφτα μου θα το χτυπήσω, ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φτιάξε το φωτισμό σου... κο΄λιταγε εδω μέσα για σύστημα διοηξειδίου, οι βανες και οι ρυθμιστές, απο Κίνα, ξεκινουν απο 20-25 ευρά, αν πεις κακό λόγο γιθα τα κινέζικα, τα περισσότερα εκει φτιάχνονται, ψαξε για ρυθμιστές πίεσης αργκον... ειναι τα ίδια, το ηλεκτρομαγμητικό έχει δεν έχει 8 ευρα απο κίνα...
καλη συνέχεια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια!!! Νεόστατο ενυδρείο!! | Παναγιώτης Κ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 27-11-11 22:34 |
Βοήθεια με καινούργιο ενυδρείο SOS! | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 01-05-11 19:43 |
Βοήθεια για άστρωτο ενυδρείο | vasdimak | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-05-10 12:39 |
Βοήθεια για νέο ενυδρείο | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-10-08 22:21 |
Νέο ενυδρείο με χρυσόψαρα - Βοήθεια | Sakura | Χρυσόψαρα | 19 | 20-10-07 13:19 |