|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βακτήρια καθημερινά και λίγο τροφή , έχεις ζωντανό βράχο οπότε μετά από κάνα 10μερο αν μετρήσεις και δεν έχεις αμμωνία , βάλε κάνα damsel
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ρίξεις παραπάνω από αυτό που αναλογεί στα λίτρα θολώνει, βράχο θες παραπάνω, κυκλοφορία τι έχεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο κυκλοφορητης που έχω δεν θυμάμαι καθόλου τη μάρκα η την κυκλοφορία που έχει σκευτομε για καινούργιο έρχεται να προτείνεται κάτι αξιόπιστο; Βράχο έχω αλλά 4 κόλλα απλά δεν τον έβαλα γιατί φενοταν αρκετά μπουκομενο νομιζω
------------------------- Τώρα έχω 5,5 κιλλα ζωντανό δεν βρικα καλύτερα στήσιμο για να μπορέσω να χορεσω και τον υπόλοιπο βραχο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thodoris11 : 28-03-20 στις 18:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να έχεις και λίγο βράχο , αλλά αλλάζεις τεχνική στο κράτημα των νιτρικών, φοσφορικων, πχ μεγαλύτερο skimmer , μεγαλύτερες αλλαγές νερού, προβιοτικοι μέθοδοι με τροφοδότηση καθημερινά πηγή άνθρακα και βακτήρια συχνά. Το aquascape θέλει λίγο σκέψη, δες φωτογραφίες στο νετ για να πάρεις ιδέες. Χρειάζεται διαφορετικά κομμάτια βράχου και κόλλα να κολλήσεις τα κομμάτια μεταξύ τους (ιδίως αυτά που είναι ψηλά). υπάρχει φθηνή και ακριβή λύση αναλόγως τα κομμάτια αν είναι branches, rocks, shells, έτοιμα κεραμικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για σκιμερ σκευτομε το mce 300 κρεμαστό στο Σάμπ απλά δεν ξέρω αν χωράει λόγο περιορισμένου χώρου στο ντουλαπι καθώς και μια αυτόματη αναπλήρωση σήμερα μετρισα αμμωνία και είναι μηδενική μήπως εγρινε κάτι λάθος; Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω αμμωνία;
|
|
|||
|
|||
![]()
To mce300 για αργότερα στα 300 λίτρα είναι οριακό. Για το 60 που έχεις είναι υπερβολή (,θα στεγνώνει τα θρεπτικά και δεν ξέρω αν τα μαλακά κοραλια που θα βάλεις θα αντέξουν, εκτός αν τα ταιζεις συχνά . Τροφή βάζεις για τα βακτήρια,?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα Reef 300 Λιτρα | Rayden | Reef | 274 | 18-01-18 09:50 |
Reef σε 110 λιτρα? | dimitris1006 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 20-10-13 00:58 |
700 λιτρα reef | chris z3 | Reef | 87 | 03-01-12 15:20 |
NEO REEF 450 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Reef | 125 | 12-04-11 16:54 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |