|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tις προαλλες στον υπνο μου ονειρευομουν ενα σπιτι με τοιχους ενυδρεια..... Κατι σαν κι αυτο σε αλλη κλιμακα......Βγαλε σε παρακαλω μερικες φωτο με λεπτομεριες για το πως γινεται επισκεψιμο το ενυδρειο.... Οι εισοδοι και οι εξοδοι πως ακριβως ειναι στον πατο του ενυδρειου;;;;; Θα ηταν καλο αν και δυσκολο να παιδεψεις λιγο ακομα το στησιμο των πετρων σου.... Αυτο το ισουψες χαλαει την προοπτικη και μειωνει την αισθηση του ογκου του ενυδρειου.....Δες λυσεις με μεγαλυτερο υψος στις ακρες του ενυδρειου που θα μειωνεται οσο πλησιαζεις το κεντρο.......Με τη φεγγαροπετρα ταιριαζει καλα και η λαβα η οποια ειναι και πολυ ελαφρια και μπορεις να κερδισεις ογκο χωρις να αυξησεις δραματικα το βαρος.....
|
||||
|
||||
![]()
Πες το και έγινε Pritanis! Θα ετοιμάσω το φωτογραφικό υλικό
και θα το ανεβάσω για να δεις τις λεπτομέρειες που θέλεις... Σχετικά με αυτά που λες για τις πέτρες, μάλλον έχεις δίκιο. Πρόσεξε όμως τι γίνεται: Επειδή η είσοδος-έξοδος των φίλτρων υπάρχει στον πυθμένα, με αυτή τη διάταξη που είδες κερδίζω περισσότερο σε κυκλοφορία νερού και κάπου χάνω σε αισθητική. Είχα στο μυαλό μου ακριβώς αυτό που προτείνεις, το έκανα και διαπίστωσα ότι η κυκλοφορία δεν ήταν η ιδανική. Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά, το θέμα το παλεύω συνεχώς! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OYAOYY Καταπληκτικό και σαν ιδεα και σαν εκτελεση Αν μπορεις δώσε περισσοτερες πληροφορίες για τις εισόδους και τις εξόδους των φίλτρων και για το πως έχεις πρόσβαση στο ενυδρείο νομίζω ότι ενδιαφέρουν αρκετούς από εδώ :eek:Πάντως εμένα με ενδιαφέρουν πολύ :eek: Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι τα φιλτρα σου ειναι υπεραρκετα και δεν θα εχεις ουσιαστικο προβλημα .... Δοκιμασε με λαβα που βοηθα επιπλεον στη βιολογικη φιλτρανση και πιστευω οτι το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει.....
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Μίλτο!
Πραγματικά έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά. Συνέχισε να πειραματίζεσαι με τη διακόσμιση του ενυδρείου. Περιμένουμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες! Και πάλι μπράβο. |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου .
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πειράζει που μου αρέσει πολύ?
Μπράβο Μίλτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μίλτο πολύ ωραίο. Εγώ θέλω να ρωτήσω ποιος ασχολήθηκε με τις ψευδοτοιχίες και τα λοιπά κατασκευαστικά πέρα του ενυδρείου?
Θεόφιλος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |