|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
TDS έχεις μετρήσει καθόλου, ? Τα φίλτρα αλλάζονται με τα λίτρα. Για αρχή μπορείς να το βάλεις αυτό το νερό, μετά αργότερα θα αποφασίσεις για τον εξοπλισμό ανάλογα με τα κοραλια που θα επιλέξεις. Για fish only και νερό βρύσης με prime κάνει. Πάρε για αρχή τεστ salifert για να μετράς νιτρικά , νιτρώδη, αμμωνία και φοσφορικα λίγο πιο μετά με τα ψάρια και το ταισμα , όταν βάλεις κοραλια θα χρειαστείς ca, mg, kh, τεστ .
|
|
|||
|
|||
![]()
TDS μετρισα το νερό της οσμοσης 1 ppm test έχω παραγγείλει sera δεν είναι αξιόπιστα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερα salifert φίλε μου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχετε να προτείνεται καποια καλή εξωτερική υπερχείλιση για να βάλω το sump σκευτομαι να βάλω την υπερχείλιση αρκετά ψηλα και τα διαμερίσματα στο sump να έχουν ένα κενό 10 λίτρα σε περίπτωση διακοπής να μην μπορεί να αδειάσει πολύ νερό από το ενυδρείο στο sump και ξεχειλίσει λέτε να δουλέψει; Αντλία σκευτομε για κάποια της eheim δεν νομίζω να χρειάζονται πολλά l/h
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα βάλεις κάποια υπερχείλιση με 2 εξόδους εφόσον αργότερα θα τη μεταφέρεις στο μεγάλο ενυδρείο, απλά τη μια έξοδο θα την περιορίσεις με ένα βανακι η κλείσιμο .το μεγαλο ενυδρείο πόσα λίτρα είναι?
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα 300 λιτρα
------------------------- το αλλο σκευτομαι να το ανοιξω τρυπα για την υποερχηληση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thodoris11 : 24-03-20 στις 17:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους σήμερα έβαλα κ τον ζωντανό βράχο μετρισεις να κάνω σε 10 μέρες είναι καλά;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα Reef 300 Λιτρα | Rayden | Reef | 274 | 18-01-18 09:50 |
Reef σε 110 λιτρα? | dimitris1006 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 20-10-13 00:58 |
700 λιτρα reef | chris z3 | Reef | 87 | 03-01-12 15:20 |
NEO REEF 450 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Reef | 125 | 12-04-11 16:54 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |