|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ, τελεια νεα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η φύση έχει πάρει τα πάνω της. Όλα τα λουλούδια έχουν γεμίσει μπουμπούκια. Τα φυτά της προλίμνης κλαδευτικαν, μερικά μπήκαν σε καινούργιες γλάστρες. Απομακρύνθηκαν όλα. Καθάρισε η προ-λίμνη και τοποθετήθηκαν πάλι στην θέση τους. Οι κρίνοι έχουν πάρει τα πάνω τους για τα καλά.
Η κάμερα επιτέλους τοποθετήθηκε. Δυστυχώς στο σημείο που είναι δεν έχω καλό σήμα και η εικόνα σπάει όταν παρακολουθώ. Θα το διορθώσω σύντομα Η καλοκαιρινή τροφή αγοράστηκε σε 10κιλα τσουβάλια. Έπεσε πολύ ψάξιμο μέχρι να βρω καλή τιμή στα ... μεταφορικά. Εκεί ήταν που ο καθένας ζήταγε ότι να είναι λόγο μεγάλου βάρους. Η θερμοκρασία της λίμνης επιτέλους ανέβηκε και άρχισα δειλά δειλά το τάισμα με την καλοκαιρινή τροφή. Το νερό παραμένει πεντακάθαρο επιτρέποντας μου να δω το παραμικρό μέσα στην λίμνη. Περιμένω κάτι από το εξωτερικό για να σας δείξω και μια μικρή αναβάθμιση στα φίλτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο θέαμα, χαζεύει κανείς.
Στα πόσα κυβικά χωρητικότητα είναι η λίμνη; |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως, είναι πολύ ωραίο θέαμα να τα βλέπεις να κολυμπάνε και να εξελίσσονται. Δυστυχώς η λίμνη μου είναι μικρή και τα ψάρια πολλά για αυτά τα κυβικά. Έχω πολύ δυνατή φιλτρανση για αυτό και το νερό είναι τόσο καθαρό. Όλο λέω να την μεγαλώσω. Ελπίζω του χρόνου να γίνει για να είναι και τα ψάρια επιτέλους ποίο άνετα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Παναγιωτη ψαρουκλες εγιναν,και το νερο πεντακαθαρο.Ειχες διαροες? εχεις βαλει πανω απο το λαινερ ναυλον θερμοκηπιου?
|
|
||||
|
||||
![]()
@VOSDOGIAN Και εγώ κάποτε καθόμουν και διάβαζα άλλους. Ιδικά το φωτορεπορτάζ ήταν το ποιο ωραίο κομμάτι. Για αυτό κάθομαι τώρα και ανεβάζω φωτογραφίες από την δικιά μου κατασκευή. Ελπίζω να σας ταξιδεύω ευχάριστα.
@giorgostriv Το νερό αυτή την στιγμή είναι πεντακάθαρο. Στην λίμνη μου αυτό το διάστημα είναι το ποιο δύσκολο, που ανεβαίνει η θερμοκρασία και προσπαθούν να πάρουν τα φίλτρα μπρος. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι η ποιότητα του νερού μου. Το νάιλον το πήρα από χρωματοπωλιο. Είναι χοντρό και μου είπαν ότι θα κρατήσει κάνα 3χρονια. Δεν έχω σκοπό να το κρατήσω τόσο πολύ. Θα γινόντουσαν κάτι εργασίες και φοβήθηκα μην πέσει τπτ στην λίμνη οπότε είχα χρόνο και το εβαλα για έξτρα προστασία. Τώρα όπως ήρθαν τα πράγματα, οι εργασίες ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
φίλτρο για λίμνη | xristosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-05-11 00:06 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |