|
|
|||
|
|||
![]()
Στο ενυδρείο έχω ramshorn..Πιστεύεις θα την βγαλουν καθαρή;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη μου τα οσελάτους είναι δύσκολα για αρχάριο σ' αυτά τα είδη.
Τα μούλτις είναι γενικά πιο εύκολα και στην αναπαραγωγή. Βέβαια τα sumbu shell είναι πολύ ιδιαίτερα και θα τα προτιμούσα. Με ένα από τα παραπάνω δύο είδη μπορείς να βάλεις ένα είδος τζουλιδοχρώμις (τα ορνάτους ή τα τρανσκρίπτους είναι πιο ακίνδυνα για τα μικρά κοχυλόψαρα). Τα σαλιγκάρια σου, τουλάχιστον τα μεγαλύτερα, θα επιβιώνουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο πιθανόν να μπουν τα μουλτις και τα sumbu μαζί?Τι πρέπει να προσέξω σε αυτή την περίπτωση;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με διακριτές περιοχές γίνεται. Διαφορετικά θα διεκδικούν τα ίδια κοχύλια και θα ανταγωνίζονται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατανοητό..ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
------------------------- Μια τελευταία ερώτηση..τα sumbu είναι κοχυλοψαρο full time ή μόνο σε περίπτωση αναπαραγωγής; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bilay : 05-12-19 στις 00:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Sumbu δεν είναι όλη μέρα μέσα σε ένα κοχύλι, πχ όπως τα multis!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι τροφές θα προτείνατε για τα multi και τα sumbu;Από κατεψυγμένες ρίχνω αρτεμια και bloodworms. Από ξηρά τροφή;Θα μου προτείνατε κάποια;
Ευχαριστώ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
90ltr tanganika | Mixas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 26-09-16 16:10 |
mini tanganika | gianniwpopi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 06-06-13 23:44 |
malawi η tanganika | terzen | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 17-06-11 21:23 |
PH tanganika Malawi | Apollwnas | Malawi | 4 | 10-03-08 19:12 |
Κιχλίδες Tanganika | npap | Tanganyika | 21 | 14-12-04 13:36 |