|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που φαίνεται στα δεξιά είναι το φίλτρο .
Στο πρώτο στάδιο του έχει σφουγγάρι 8-10 πόντους . Αλλά με κάποιο τρόπο είτε σαν αυγά είτε σαν μικρά σαλιγκάρια περνάνε και καταλήγουν στην αντλία .Εχθές μετά την εμφάνιση των πρώτων μωρών έβαλα και υαλοβάμβακα για να προστατεύσω το μικρά . Τα ancistrus όταν πεινάμε τρώνε και φυτά αλλά όχι αυτά που μου λείπουν . Το ξέρω σίγουρα γιατί τα έχω περίπου από το 2012. ------------------------- μάλλον έχεις δίκιο γιατί η μεγάλη αύξηση των σαλιγκαριών έγινε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που έλειπα και ταυτόχρονα πέθαναν 2 σκαλαρια τα οποία τα είχα από το 11 αλλά η αυτόματη ταΐστρα συνέχισε να ταΐζει. Επίσης είναι πολύ πιθανό τα φυτά που έχασα να έλιωσαν από τις θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της απουσίας μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panosss567 : 01-12-19 στις 15:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο Διατομικης Γης για διαχείριση παρασίτων ICH/Velvet κλπ | Mateo | Μεσογειακό | 0 | 27-08-19 12:41 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Συμβουλές και ιδέες για νέο ενυδρείο με χρυσόψαρα | neos | Χρυσόψαρα | 9 | 23-03-09 07:31 |
Συμβουλές και ιδέες για 60 lt φυτεμένο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 21-10-08 13:17 |
Νέο Ενυδρείο υπό κατασκευή - Ζητούνται ιδέες & συμβουλές | szcs | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-10-08 21:33 |