|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1. NorthFin cichlid formula
2. NorthFine cichlid veggie 3. NLS (New life spectrum) cichlid formula 4. NLS cichlid veggie |
|
|||
|
|||
![]()
Απ τα καταστήματα που που προμηθευομαι τροφές και άλλα αναλωσιμα εδώ στη Θεσσαλονίκη βρήκα τις εξής τροφές:
1.ocean nutrition cichlid veggie formula 2. tropical Malawi 3.sera cichlid Είναι οκ αυτές ή κάποια απ αυτές γιατί αυτές που μου προτείνεις φίλε isidor δεν τις έχουν;;;; Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές που σου πρότεινε ο Ισίδωρος είναι από τις κορυφαίες και κατά τη γνώμη μου. Απ' αυτές που βρίσκεις οι πρώτες δύο είναι οκ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ για ακόμα μία φορά....!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις έχει το https://aquariumshop.gr/
Αν δεν θες να πληρώσεις μεταφορικά εγω μένω πολύ κοντά τους και ανεβαίνω συχνά Θεσσαλονίκη. Τις παίρνω και σου τις φέρνω εγώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Πω ρε φίλε.....!!!!Εφόσον μου είπε ο Κλεοβουλος ότι κι απ αυτές που βρήκα εδώ οι 2 πρώτες είναι οκ πήγα και πήρα γιατί μες την εβδομάδα θα πάρω τα ψαράκια....
Μόνο που μου το πρότεινες είναι σαν να τις πήρες και μου τις έφερες....!!! Το εκτιμώ πολύ και σ ευχαριστώ....!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi?? | rawnerve | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 25-04-11 16:05 |
Malawi????????? | sonic | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 07-12-10 12:32 |
malawi for ever | chris7gtir | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 08-01-09 21:29 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |