|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Ήμερα 4η. Παραθέτω αλατοτητα κ τον βράχο που θα βάλω σήμερα. Δεν είναι πολύς όμως είναι μόνο 5κιλα. Θα πάρω Αλλά 20 το Σάββατο ζωντανό βράχο. Αυτόν πιο πολύ για ομορφιά τον θέλω η κ σαν βάση Αλλά τώρα μ αυτά που λέτε θα τον στείλω. Η μπορεί να τον βάλω στο χρυσοψαραδικο μιας και τον πήραμε ήδη. Αντλία Ναι θα πάρω άλλη μια παρόμοια σε δεύτερη φάση. Για Hydra σήμερα το σκεφτόμουν. Και wave machine λίγο πιο μετά άλλωστε τώρα δεν χρειάζετε. Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη? Σήμερα καθάρισα για πρώτη φορά τον κάδο του σκιμ. ¶μμος Ναι αραγωνιτης Τον νεκρό βράχο τον πλένω με μεράκι βρύσης? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | tasos141 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 11-09-11 17:56 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
Το πρωτο μου!(........) | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 26-04-10 15:50 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |