|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω. Τώρα κατάλαβα. Και πάλι πάντως είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με ένα fx6 που παίρνει μόνο 5.9 λίτρα βιολογία.
Το sunsun 304 , να το υπολογίζω περίπου στα ίδια με το fx6? |
|
||||
|
||||
![]()
Κι αυτό δεν είναι σωστό. Έχει 20 λίτρα χώρο αλλά ο περισσότερος είναι σφουγγάρια και μόνο τα 5.9 για διαφορετικά υλικά (που συνήθως τα λέμε "βιολογικά" δηλ. πχ ελαφρόπετρα, σιποράξ κλπ). Αυτό το θεωρώ σοβαρό μειονέκτημα όπως και το ότι έχει το μοτέρ στη βάση (με κίνδυνο να πάθει εύκολα ζημιά πχ από άμμο). Πλεονέκτημα του η μεγάλη του ροή.
Το σανσαν είναι άλλης κατηγορίας φίλτρο και κατά τη γνώμη μου δεν συγκρίνεται με τα παραπάνω. |
|
||||
|
||||
![]()
Το 2260 δεν είναι φίλτρο για μια ζωή... Είναι για τουλάχιστον δύο. Εκ πειρας....
Το λυνεις και το δενεις και το συντηρεις ανετα. Ειναι καθαρα επαγγελματικο εργαλειο με τεραστια αξιοπιστια και αντοχη. Ανταλλακτικα θα βρισκεις μεχρι τη Δευτερα Παρουσια.
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή ακούω πολλούς να λένε καλά λόγια για το συγκεκριμένο για αυτό το ανέφερα το sunsun.
Και μια ερώτηση από που θα μπορούσα να παραγγείλω για να μου στείλουν φθηνά ελαφροπετρα? Έχω ακούσει ότι έχει το praktiker , αλλά δεν έχουμε εδώ στην κερκυρα... |
|
|||
|
|||
![]()
Το 2260 το δουλευα απο το 1995 μεχρι το 2014 χωρις σταματημό. Α το ειχα παρει μεταχειρισμένο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο για 60 λιτρα | basiliki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-07-17 14:39 |
Γνωμες για φιλτρο Aquanova NCF-1500 | Bill-Samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 17-05-15 16:19 |
φιλτρο στο 60 λιτρα | Ορφας | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 24-11-14 19:07 |
Φιλτρο Για 450 Λιτρα ? | mmamatsis | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 05-12-12 20:37 |
Πειτε μου γνωμες για εξωτερικο φιλτρο | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 57 | 26-04-11 03:56 |