|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια ειναι ότι είχα δει μια μικρή γαρίδα τις πρώτες μέρες.
Ήταν κάπως διάφανη αλλα πέρα απο αυτό δεν έμοιαζε με την κλασική palaemon elegance. Δεν την εχω ξαναδεί.. και υπέθεσα πως ειχε γίνει χταποδογευμα.. Λες να είναι αυτή; Μπορείς να μου πεις όνομα να την ψάξω; Πόσο μεγαλώνει; ποσο επικίνδυνη ειναι για τους υπόλοιπους κατοίκους; κτλ και ναι το βράδυ ακούγεται περισσότερο. ------------------------- και για τα φώτα.. ακόμα έχω τον πρόχειρο φωτισμό. Ακόμη δεν βρήκα χρόνο να τελειώσω το φωτιστικό. Δεν θέλω να αλλάξω κατι ακόμη, μέχρι να μπει ο τελικός φωτισμός. Έπειτα θα μπορώ να ντιμαρω τα λεντ για να το φτάσω στη σωστή ένταση. Ξέρω οτι δεν χρειάζεται δυνατός φωτισμός, αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιος ειναι ο σωστός. Υπάρχει κάποια φόρμουλα watt/L για τα μεσογειακα αντίστοιχη με των τροπικών; Γενικά ευχαριστώ για την βοήθεια. Πάντα καλοδεχούμενη! ------------------------- αυτή είναι; https://en.wikipedia.org/wiki/Squilla_mantis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παρης ΑΖ : 19-05-19 στις 18:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενοικιάζεται στη Χαλκιδική | Κλεόβουλος | Προσφορές στο Δίκτυο Αλληλεγγύης GAB | 2 | 06-07-18 06:02 |
Πέτρες από Χαλκιδική... κάνουν? | lingistis | Malawi | 3 | 28-08-08 09:28 |
αμμος για malawi(Χαλκιδική) | Γιώργος06 | Malawi | 11 | 13-04-07 13:17 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |