|
|
|||
|
|||
![]()
βασανηστικα αργα ομως! ενα φυλλαρακι βγαινει το μηνα και αν
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μου ενα λινκ απο το φιλτρο σου , να το δω..
νι, αφηνεις ως εχει τον ζεολιθο...ελαφρυ ταισμα, συχνες αλλαγες και μετρησεις για εναν μηνα τουλαχιστον. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
https://www.google.com/search?q=aqua...=1557231496948 Αυτό εδώ είναι. ¶μα δεις έχω βάλει και πιο πάνω screen για το πώς το έχω πλέον μαζί με το απορροφητικό υλικό. Και λέω να βάλω κ αυτό https://www.google.com/search?q=aqua...=1557231791493 |
|
||||
|
||||
![]()
A! Eιναι πάνω στο καπάκι έτσι;
Είναι μικρος ο χώρος του όπως το βλέπω Θες εξωτερικό φίλτρο, δεν αρκεί αυτό, ίσως γι αυτό να είχες προβλήματα.. Μην το βάλεις αυτό..τσάμπα λεφτά θα δώσεις.. Χρειάζεσαι εξωτερικό φίλτρο. Πες μου τι εταιριες μπορείς να βρεις εκεί ,αν θες για να σου προτείνω κάποια Αυτό πχ από ebay , είναι μια χαρά μαζί με αυτό που έχεις.. Και οικονομικο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έλα ρε φίλε!!!! Ωραίος. Αυτό είναι ένα προάστιο εδώ από κάτω. Όλες οιβεταιριες υπάρχουν σε πολύ καλές τιμές κ όλας. Αυτό που μου προτείνεις έχει γύρω στα 30ευρω. 😀 Aqua one ξέρω είναι καλά κ αξιόπιστα. Κοίτα μετά το κάζο που είχα πάθει στις αρχές προσέχω όσο μπορώ. Με την σγντησρηση Κατίν καθαριότητα κυρίως. Αλλά πάντως και τα προηγούμενα ψαράκια ειχαν προβλήματα μόλις μεγάλωσαν. Οπότε κρατάνε το διατροφής έχει κ ένα εξωτερικό? Ναι πάνω απ το καπάκι. Ονπροηγουμενος είχε μέσα 4 αγγελοψαρα ένα μαχαιροψαρο και 2 γκουραμι. ------------------------- Βασικά να μην κάνει θόρυβο. Γιατιβεχω ακούσει κατιβκιβεζικα πουβκανουν σα κομπρεσερ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 07-05-19 στις 15:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶σε το είχε ο προηγούμενος..δεν σημαίνει ότι ήταν και σωστο.. καταρχήν είχε ψαρόσουπα..
Αν τηρείς τις αλλαγές που πρέπει (50% την εβδομάδα) Ταιζεις ποιοτικές τροφές και βάλεις ρολά δύο φίλτρα σε λειτουργία, τα ψάρια θα ναι μια χαρά. Α! Και βγαλε τα ψεύτικα διακοσμητικά από μέσα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πωπω θα σκασω! μολισ γυρισα απο την δουλεια. Πηρα και το καινουριο μου φιλτρο και ημουνα χαρουμενος ![]() ![]() πηρα και καινουρια κιτς που μου ειχανε τελειωσει. Μπαινω και μετραω και χαλι μαυρο. προχτες ρε παιδια ητανε μια χαρα ολα. PH 7.2 amonia >02.5<0.5 Nitrite 0 Nitrate 10-20 ![]() ![]() ![]() ![]() Θα ανεβασω τωρα τις μετρησεις αφου μετρησω μια και το καθαρο να δω τι γινετε. Τι να κανω να βαλω περισοτερο ζεολιθο? οπως φαινεται τα 150γρ δεν εκαναν δουελαι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δηλητηρίαση από αμμωνία ή όχι? | fouskas | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 50 | 23-10-16 22:48 |
αμμωνία | mobar78 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 12-09-16 01:38 |
αμμωνία.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-12-07 11:06 |
Αμμωνία | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-02-07 21:16 |
Δηλητηρίαση? | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-03-06 18:59 |