|
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και το συνολο των των διατροφικων παρατηρησεων εχει δοθει περισσοτερο απο ευστοχα, συμπληρωματικα να αναφερω την τηρηση νηστειας μια μερα την βδομαδα. Καλη συνεχεια φιλε
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω για την απάντηση σου. Το κάνω πάντα σε όλα τα ψάρια μου , ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
σε λίγες μέρες ξεκινάω να στήνω το νέο 700 αρι μου με τροφεους ντουμποισι και καζακαλουε , σκευτωμε να βάλω άμμο από θάλασσα όπως είπε ο Φιλος Κλεοβουλος, τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να την βράσω ; Να την πλύνω απλά ; Περιμενω τις απαντήσεις σας ευχαριστω εκ των πρωτερων...Θα το δουλέψω με να 2073 και πήρα και ένα 2078, και ένα αυτοσχέδιο σαπ με ΡΟΗ 2000 λίτρα την ώρα, εσωτερικό σαπ , θα δείτε αργότερα φωτογραφίες .
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα την μαζέψεις από καθαρή παραλία και θα την ξεπλύνεις πολύ καλά! Αν θες προτίμησε να είναι μπέζ...................να ταιριάζει με την λίμνη όσο γίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε από καθαρή παραλία και ξέπλυνε την καλά με νεράκι να φύγουν σκουπίδια, αλάτι, οργανικά και είσαι μια χαρά. Βράσιμο σε πέτρες/άμμο δεν έχω κάνει ποτέ.
Με το καλό! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολύ και τους δυο σας, σκευτωμε και ακόμα μια επιλογή την άμμο από τον άξιο, την έχω 1 χρόνο στα μαλαουι και δεν είχα προβλημα. Θα έχετε νέα μου σύντομα,
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρκεί να μην λασπώνει!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Από τον άξιο δε λασπώνει και δεν πετρώνει την δουλεύω εδώ και ένα χρόνο σε 10 ενυδρεία, πάντως είμαι σε σκέψη του σταθερού που γνωρίζω εγώ και την θαλασσινήα μου που δε γνωρίζω εγώ που γνωρίζετε εσείς οι πιο έμπειροι στα Τροφεους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο στησιμο με τροφεους | kokalo | Tanganyika | 12 | 17-11-12 21:59 |
τροφεουσ | faxkosit | Tanganyika | 1 | 23-03-05 18:13 |