|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ή μπορείς να βάλεις ένα κομμάτι ενυδρειακο βαμβάκι από πάνω τους για να μην σηκώνονται |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις πληροφορίες! Θα το επιχειρήσω- έχω πάρει κ χαλίκι κ υγρά τεστ κ ο Θεός βοηθός!
Ευχομαι καλη Ανάσταση σε όλους με αγάπη στις οικογένειες μας! |
|
|||
|
|||
![]()
Χριστός Ανέστη!
Το απόγευμα θα έχω το μπόλι. Ποτε βάζω μέσα τα ψάρια; Αμέσως; Πως ξέρω ότι έπιασε το μπόλι; |
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα!!! Οι μετρησεις σου θα στο δειξουν ...
Οταν μετρας αμμωνια και νιτρωδη 0 και νιτρικα πανω απο μηδεν - τοτε εχει πιασει το μπολι ... Δηλαδη: NH3/4 = 0 NO2 = 0 και ΝΟ3 > 0
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθώ να συναρμολόγηση το φίλτρο. Μου περισσεύουν ένας σωλήνας γύρω στα 40 εκ , ένα μικρό γύρω στα 5 εκ , μια γωνία κ κάτι σαν χωνί. Είναι εφεδρικα ή κάτι έχω κάνει λαθος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε φωτό να δούμε ποια είναι τα κομμάτια.
Προφανώς είναι για την έξοδο του νερού στο ενυδρείο.. αν κρίνω από το χωνί που λες |
|
|||
|
|||
![]()
Αχ αυτές οι φωτογραφίες! Ελπιζω κάποια στιγμή να καταφέρω να ανεβάσω καποια.
Νομίζω πάντως πως τα κατάφερα! Το φίλτρο λειτουργεί εδώ κ λίγη ώρα χωρίς απρόοπτα. Τελικά δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου! Η έξοδος του νερού είναι εντελώς έξω από το νερό του ενυδρείου. Να τη βάλω πιο κάτω; Αναμένω το μπόλι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις για αντλία από φίλτρο! | takaros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 18 | 10-02-19 10:50 |
Ερωτήσεις | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-09-10 10:05 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Νέο φίλτρο - ερωτήσεις. | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 10-12-06 15:55 |
Ερωτήσεις CO2 | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 02-06-05 09:50 |