|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
imo δεν είναι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι το imo;
![]() ------------------------- Παράθεση:
Σίγουρα θέλω χρώματα και κίνηση. Και όσο το δυνατόν ασφαλείς επιλογές. Έχω 2 παιδιά στο σπίτι να κυνηγάω. Να μην κυνηγάω και τα ψάρια να μη τσακώνονται. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotos_gr : 27-02-19 στις 01:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Παιδιά και κιχλίδες να μη τσακώνονται δεν υπάρχουν. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα
------------------------- Μου αρέσουν οι Aulonocara. Βέβαια το κακό είναι οτι μόνο το αρσενικό έχει χρώμα. Επίσης θα ήθελα να βάλω και Labidochromis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotos_gr : 27-02-19 στις 01:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και από εμένα. Εγώ δεν έχω βάλει τίποτα κάτω. Απλά έβαλα λίγο νερό, μετά έβαλα τις πέτρες που ήθελα σαν βάση, έριξα την άμμο και μετά συνέχισα με τις υπόλοιπες πέτρες. Ενώ έχουν σκάψει πολύ και έχουν μετακινήσει την άμμο ωστόσο δεν έχω δει κάποια μετατόπιση
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην Αφρική.
Μετά από δίσκους πιστεύω πως όλα τα αλλά είδη είναι λίγο ποιο εύκολα στη συντήρηση και διατήρηση τους. Με το καλό να επιλέξεις τα είδη που σου αρέσουν και εύχομαι να τα βρεις εύκολα. Και εγώ egg crate έχω βάλει κάτω. Δεν ξέρω αν έρχεσαι Αθήνα αλλά εδώ έχει ο https://www.spakouris.gr/products6.p...pen1=10&open2= |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος Αφρικάνος με neolamprologus similis | lakgav2 | Tanganyika | 12 | 23-10-13 20:22 |