|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοω τσεκαρα την αμμωνια και ειναι ΟΚ, στα κατωτερα επιπεδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αμμωνια πρεπει να ειναι 0.
Δείχνει η μέτρηση σου 0; |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω τι δεν κανω σωστα, ειλικρινα αρχιζω να απελπιζομαι.
Ξαναμετρησα την αμμωνια...κι ενω ηταν 0,05 τωρα που ξαναεκανα ειναι ανεβασμενη παλι....μα χθες ειχα κανει αλλαγη και ξανακανα πριν λιγο.... Το ενυδρειο τρεχει σχεδον ενα μηνα. Ειναι 40lt και τωρα πια εχω ενα μονο fancy. Κανω συχνες αλλαγες, ειχα βαλει και μπολι στο φιλτρο, το οποιο εχει την ενδειξη 175lt... εχω βαλει και αντλια αερα... δεν εχω μεσα πλαστικα διακοσμητικα...εχω μονο φυσικο χαλικι.... ------------------------- Κανω οτι χρειαζεται για να ειναι η αμμωνια 0 αλλα προφανως δεν ειναι αρκετο... Υπαρχει περιπτωση το φιλτρο να μην λειτουργει σωστα? Ειναι λιγοτερο απο μηνα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AlexTsik : 24-01-19 στις 16:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το μαύρισμα είναι από αμμωνία συνήθως,κι εφόσον έχεις, είναι απ' αυτό.
Για μπολι τι πήρες; Υλικά , σφουγγάρι ή μουργα(βρωμονερο ![]() Το μπολι μπορεί να μην έχει πιάσει. Τι υλικά έχει μέσα το φίλτρο; ¶νοιξε το , ριξτα σε μια πετσέτα και βγαλτα φωτό (μετά ξαναβαλτα πίσω) |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη πριν λιγο τα καθαρισα μαζι με την αλλαγη που του εκανα...εχει ενα μπλε σφουγγαρακι και ελαφροπετρα. Ελαφοπετρα πηρα για μπολι κι εβγαλα τον ανθρακα γιατι δεν χωραγανε ολα μαζι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Παίζει και ρόλο που είναι και 40 λίτρα για την αμμωνία. Εφόσον τα χρυσόψαρα είναι για 200 λίτρα + ενυδρείο, λογικό μου φαίνεται να ρυπαίνει το νερό (καθώς τα χρυσόψαρα είναι και πολύ ρυπογόνα ψάρια).
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω αλλα ειναι 40lt για ενα μικρο χρυσοψαρακι και αλλαγες κανω παρα πολυ συχνα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα ουρας | Vangelis21 | Malawi | 9 | 08-10-12 09:02 |
ΔΙΣΚΟΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ | heliman | Δίσκοι | 10 | 14-08-12 01:05 |
ξερενεται η ακρη του φυλλου της ανουμπιας | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 05-10-09 09:30 |
δε καταφερα να βγαλω ακρη...λιπασματα! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-03-06 00:30 |