|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Α οκ. Αμα ειναι καλύτερα να βαλω ξυλα που θα κρατήσουν περισσοτερο... Θα κοιταξω μηπως βρω αλλα ξερα ξυλα αν εχω, αλλιως σε βουνο παω και κοιτάω;
|
|
|||
|
|||
![]()
Σου εβαλα φωτογραφιες στην αρχη και σου εδωσα και τον τοπο. Πηγαινε Παρνηθα, απο τα 1000μ. και πανω και μεχρι το καταφυγιο ειναι ολα καμενα. Παιδικη χαρα για καποιον που ζηταει ριζες για το ενυδρειο...χιλιαδες σκελετοι κεδρων και αλλων θαμνων που ειναι νεκρα εδω και 12 χρονια σε ολα τα σχηματα και μεγεθη.
Πινεις και ενα καφεδακι στο καταφυγιο, παιρνεις και καθαρο αερα και βλεπεις και λιγο φυση. Μη το σκεφτεσαι.. πηγαινε και θα δεις. Αμα δε βρεις αυτα που θες τοτε θα σου χαρισω εγω αυτα που μου περισσεψαν απο το δικο μου..(φωτο) ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 16-01-19 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, θα παω εκει τοτε... Ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά,
Να ρωτήσω, η προσωπική σας άποψη για ενυδρεία με ξύλο μόνο ποια είναι; Εννοώ, έχω ψάξει στο ιντερνετ διάφορα ενυδρεία με ξύλο μόνο και τα περισσότερα είτε έχουν και πέτρα είτε είναι κάπως φλατ με μερικά ξύλα στην μια πλευρά (που έτσι σκέφτομαι να το κάνω, θα αρχίζω να πειραματίζομαι μόλις βρω τα ξύλα)... Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να πάρω πέτρες μη ασβεστολιθικές από ενυδρειακό κατάστημα, αλλά δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει πως θα βγει το όλο αποτέλεσμα και με τα ξύλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπάρχουν πανέμορφα ενυδρεία μόνο με ξύλα, μόνο με πέτρες ή με συνδιασμό. Είναι καθάρα θέμα προσωπικού γούστου τι θα επιλέξεις. Συνήθως όταν βάζεις και τα δύο δίνει μια άλλη νότα, μια άλλη διάσταση αφού σου επιτρέπει να φτιάξεις ένα πιο ολοκληρωμένο σκηνικό, στην φύση συνυπάρχουν συνήθως και τα δύο... Όμως δεν λέει αυτό τίποτα, είπαμε, υπάρχουν ενυδρεία χωρίς το ένα ή το άλλο που τα βλέπεις και τα θαυμάζεις..... |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, οντως υπαρχουν...
Να ρωτησω κατι για τον φωτισμο, μπορω να χρησιμοποιησω led αντι αυτες τις Τ5 (ακομα αποφασιζω μεχρι να ερθουν και τα λοιπα απο Κινα...) |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και μπορείς.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακατασκευή ενυδρείου 250 λίτρων | annap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-06-11 16:50 |
Παρουσίαση Ενυδρείου 25 Λίτρων για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 19-01-10 07:42 |
παρουσίαση 40 λίτρων | crazyio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 09-02-07 17:13 |