|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ξυλα και οι πετρες ειναι απο την Παρνηθα. Το αναφερω στην αρχη.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, σε ευχαριστώ πολύ (συγγνώμη δεν το είδα).
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλή χρονιά Αλέξη!!!
Πολύ όμορφη αρχή ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επάνοδο.
Ακόμα θυμάμαι τις φοβερές μάκρο φωτογραφίες και τα εκπληκτικά aquascape. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιστροφή με άλλο ένα πανέμορφο ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, εξαιρετικό!!! Όταν μεγαλώσουν τα φυτά, θα πέφτουν τα σαγόνια
![]() Μου κάνει εντύπωση που γράφεις για 300 φυσαλίδες το λεπτό. Είναι τόσες; Εκτός κι αν περνάνε από καμία...βελόνα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω. Nαι τοσες φυσαλιδες ειχα, δεν ειχε ζωντανα μεσα τις πρωτες 2 βδομαδες και το μπουσταρισα CO2 και φως σε συνδυασμο με καλη οξυγωνωση. Τωρα φυσικα με τα ψαρια μεσα, το μειωσα σε πιο ασφαλη επιπεδα.
Στα φυτεμενα μου παντα ακολουθω εναν δικο μου κανονα: Καλη οξυγονωση , καλη κυκλοφορια , αριστη φιλτρανση και πολυ διοξειδιο και φως. Λιπανση απο την 1η μερα πληρης αλλα ελαχιστη και την αυξανω σταδιακα παρατηρωντας τη φυτομαζα και την αναπτυξη. Αυτα δουλευουν σε μενα. |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ όμορφο ενυδρείο, ο φωτισμός του τη νύχτα ειδικά είναι εξαιρετικός. Θα με ενδιέφερε να μάθω αυτόν τον φωτισμό πως τον πετυχαίνεις? Δηλαδή εγώ στο δικό μου μπορώ να αφαιρέσω το μαύρο καπάκι και να βάλω μια τέτοια λάμπα από πάνω?
Μου αρέσει το φως στο ενυδρείο και όταν δεν υπάρχει καπάκι από πάνω, να εμφανιστεί κάποιο φυτό επιφανείας ή κάποιο ζωντανό να σου λέει "γειά σου!" |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Low Tech (εν δυνάμει high tech) | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 06-10-16 08:52 |
high tech vs apple snails | Racikos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 19-10-13 17:13 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |