|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναστε καλα φιλοι μου, χαιρομαι που σας ξαναβρισκω.
Μπηκαν και τα ψαρακια σημερα. Επειδη δε βρηκα καθαρα endlers , πηρα killi...3 Fundulopanchax gardneri και ενα ζευγαρι Ephyosemion australe. Τα australe, μολις μπηκαν αρχισαν αμεσως να γεννανε αυγα σε ολες τις moss !! Λεω να παρω ενα μικρο ενυδρειακι απο τα jumbo να βγαλω μερικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλη χρονια και καλη επανοδο..
Η αρρώστια δεν φεύγει. ![]() Μακαρι να χα και αλλα φυτα , με πετυχες σε φαση οπου διατηρω λιγα. Το scape θελει λιγο προσοσχη , μικρο το ενυδρειο και δεν μπορεις να δωσεις ευκολα βάθος, τα ξερεις εσυ αυτα , τι να λεω εγω τωρα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου Νικόλα. Μια χαρα ηταν τα φυτα που μου εστειλες. Ετσι κι αλλιως δε χωραει και πολλα ειδη μεσα.
Οι διαστασεις της γυάλας ειναι ιδανικες 60 Χ30 Χ30 για aquascaping και ισχυει οτι και σε μεγαλυτερα ενυδρεια, απλα αλλαζει η κλιμακα. Ακομα ειναι νωρις αλλα οταν τελειωσει, θα δεις οτι θα εχει και βαθος αλλα και θα νομιζεις οτι προκειται για πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!!
Μπορείς να μου πεις μερικές λεπτομέριες για το scape σου; Όπως για παράδειγμα τα ξύλα και τις πέτρες τις πήρες από κάποιο βουνό ή παραλία; Γιατί σκοπεύω να αλλάξω το scape του ενυδρείου μου και να το κάνω παρόμοιο με το δικό σου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Low Tech (εν δυνάμει high tech) | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 06-10-16 08:52 |
high tech vs apple snails | Racikos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 19-10-13 17:13 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |