|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου είναι φανταστικά! Να σου ζήσουν! Μου αρέσει και η πρασινάδα που έχεις αν και έχουμε κατηγορηθεί από αρκετούς ότι δεν ταιριάζει στα ενυδρεία με malawi!!!Οι anubias που έχεις είναι στην ίδια κατάσταση με τις δικές μου, δεν στεριωνει φύλλο!!!Τις τρώνε συνέχεια και αν πάει να σκάσει καινούριο γίνεται μαρουλοσαλατα!
Τελικά τι είδη και πόσα έχεις μέσα; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιο έγκυος δε γίνετε.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να τα φτύσει !!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό Θοδωρη!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Ευχαριστώ να σαι καλά! ------------------------- Ευχαριστώ τα ψαράκια μεγαλώνουν και θα χρειαστώ την βοηθεια σου για να βρω τα αρσενικά.(και να μην ξεχνιόμαστε χρωστάς βίντεο από το δικό σου.) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 11-01-19 στις 11:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φωτογραφίες από το ενυδρείο μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη σε αφρικάνικο. | Λάμπρος.Τ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 57 | 17-04-16 00:20 |
Επιλογή φωτισμού σε Αφρικάνικο | Undertaker | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 27-08-14 20:04 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |
Συμβουλές για νέο αφρικάνικο!! | tsoum | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 38 | 29-11-10 01:29 |
200 λιτρα αφρικάνικο | agnos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 01-03-10 05:19 |