|
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εγω δημητρη μπορω να καταλαβω....αυτο ισως δικαιολογειτο αν υπηρχε μεγαλο προβλημα στην ποιοτητα του νερου η κατι τετοιο...εγινε τιποτα που μπορει να τον τρομαξε??τωραπως ειναι??
|
||||
|
||||
![]()
τα τίναξε.
με στεναχώρησε πολύ. τέλος πάντων άφησε και κάτι πίσω του. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λεω οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε γαμωτο....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορεί να τρόμαξε απο την μεταφορά αλλα αυτό τι σημαίνει.? πρέπει να τα τινάξει.? πάντος τέτοιο πράμα πρώτη φορά είδα.
αυτό το ψάρι το κουβαλούσα 4 μέρες μέσα στο κουτί για να το φέρω στην Ελλάδα και με στεναχώρησε πολύ που το έχασα. εκεί που είδα γέννα απο τα ancistrus και χάρηκα τα τίναξε ο μπαγάσας. |
|
|||
|
|||
![]()
oxi βρε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τουλαχιστω σου αφησε πολλα παιδακια ?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έχω καμιά 20αριά μικρά. το ένα απ όλα του μοιάζει πάρα πολύ.! τα άλλα καθόλου.
δεν πειράζει έτσι είναι η ζωη. θα προσπαθήσω να βγάλω ct-pk απο γέννα που ετοιμάζω τώρα. είχα δεί σε φοτο και μου άρεσαν πολύ. βέβαια θα χρειαστούν απ ότι κατάλαβα τουλάχιστον 2 αναπαραγωγές για να βγεί αυτό το ψάρι που θέλω, αλλα δεν πειράζει , θα προσπαθήσω.! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |
Προβλημα BGA κι εγω. | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-10-04 16:56 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |