|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχω βάλει μη αδιάβροχες (non waterproof) ταινίες και τις κάλυψα με ένα κομμάτι plexi που μου είχε περισσέψει. Είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι οι αδιάβροχες ζεσταίνονται πιο πολύ και καίγονται και πιο εύκολα (δε ξέρω αν ισχύει), αλλά είναι και αρκετά πιο οικονομικές
![]() Αυτή η φώτο είναι καλή; |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος σ ευχαριστω!!
Ναι νομιζω πως ισχυει γενικα για τις αδιαβροχες πως δεν αντεχουν τοσο.. Λογικα δεν θα χεις θεμα με τις ip44 αφου το φωτιστικο ουσιαστικα ειναι εκτος ενυδρειου οποτε δεν δεχεται καμια υγρασια Βλεποντας τη φωτο ξερεις τι σκεφτηκα;;οτι θα μπορουσες να αντικαταστησεις αυτες τις βιδες με χωνευτες αλεν και να μη φαινεται τιποτα!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έτσι ήθελα να το κάνω στην αρχή, αλλά μόνο αυτές βρήκα σπίτι και βαριόμουν να πάω να πάρω άλλες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να βγαλεις μια φωτο μεσα στο ενυδρειο για να δω την ενταση του φωτισμου? Αν γινεται και χωρις το γυαλινο καπακι απο επανω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για επισκευή φωτιστικού | Ippokampos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 30-03-14 17:00 |
Επιλογή φωτιστικού | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 19-03-10 19:45 |
Αγορά φωτιστικού | KwstasV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 30-01-10 19:39 |
κριτήρια αγοράς φωτιστικού | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-09-09 14:11 |