|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επανοδο και απο εμενα. Εγω προτεινω κρυπτοκορινες και java fern εκτος απο τις ανουμπιες. Ευκολα φυτα, βεβαια οσο να ναι μια φορα την εβδομαδα ενα γενικο υγρο δεν θα εβλαπτε.
Επισης μην απορριπτεις το ενδεχόμενο να θεα αργοτερα κατι πιο απαιτητικό απο φυτα, θα βοηθουσε εαν αρχιζες με καλο υποστρωμα ενεργο ετοιμο ή με φυτοχωμα .
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι ο φωτισμος
οι λαμπες μου φαινονται ακριβες υποστρωμα αντε παιρνεις με το φωτιστικο τι γινεται? κ απο εσωτερικο φιλτρο τι προτεινετε? θερμοστατη ποσα watt? |
|
||||
|
||||
![]()
Η Dennerle εχει ετοιμα κιτ με ολο το πακετο που θελεις, φωτισμο, φιλτρο, υποστρωμα κτλ.
Δες εδω για παραδειγμα: https://www.aquaristikshop.com/aquar...D-30-L/908016/ |
|
||||
|
||||
![]()
ναι το εχω δει το κιτ
αλλα αξιζει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοραλια στο πισω τζαμι πως?? | maxmike | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 9 | 20-03-13 18:54 |
για πλατη πισω μαυρο φοντο? | Λάζαρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-03-11 01:36 |
Ξανα πισω με guppies (?) | koupanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-04-09 09:49 |
πριξιμο πισω απο τα βραγχεια | naupaktos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 03-08-07 11:18 |
παταρι στο πισω μερος πως? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-04-07 22:10 |