|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΙΤα εχασα σχεδον ολα μεχρι τωρα
Ολες τις καλογριες, το ενα κλοουνακι και τις αθερινες Εχουν μείνει 2 γυλοι μικροι που φαίνονται καλα, το αλλο κλοουνακι εχει ασπρα στίγματα και δεν εχει ορεξη και μενει σε ενα σημειο και η σαλιαρα ειναι επισης με ασπριλες μενει σε ενα σημειο και τα ματια του ειναι θολα λιγο Οτι κι αν ηταν αυτο θερισε τα πάντα στο ενυδρειο Υποθετο ich αλλα δεν είμαι αι σιγουρος η φώτο δεν είναι και τόσο καλή Εβγαλα μια φωτο με το αρρωστο κλοουνακι να πειτε γνωμη |
|
||||
|
||||
![]()
Πφφφφ... Κρίμα...
Διάβασε το παρακάτω άρθρο για αντιμετώπιση, καθώς και τα υπόλοιπα που εμφανίζονται στο κάτω μέρος... https://www.thesprucepets.com/treat-...isease-2924980 |
|
||||
|
||||
![]()
Πλεον εμειναν 2 ψαρια μονο, και ειναι αρρωστα και αυτα,ενα κλοουνακι και ενας γυλος ,δεν υπαρχει περιπτωση να γλιτωσουν
Οπως βλεπω παω για restart του ενυδρειου με στησιμο εξολοκληρου μεσογειακο Ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω οταν μεινω χωρις ψαρια ( που το βλεπω μαλλον συντομα) για να μπορεσω να ξαναβαλω ψαρια χωρις να εχω τον κινδυνο να εχει μεινει αυτη η αρρωστια στο ενυδρειο? Ειναι απαραιτητο να αδειασει το ενυδρειο τελειως για να γινει αυτο? γιατι εχω ανεμωνες και σαλιγκαρια. Αν ειναι ομως απαραιτητο θα τα βγαλω και αυτα και θα τα αντικαταστησω με νεα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σου πρότεινα όμως μιας και δεν έχεις ευαίσθητα ή σπάνια ζωντανά, να κάνεις ολοκληρωτικό restart... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 Λιτρα μεσογειακό | manolischania | Μεσογειακό | 101 | 27-06-12 22:32 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |