|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ανεμογοβιος τελικά μας άφησε χρόνους... Ειχε αρχισει και εβγαζε καποια ασπρα σημάδια και χθες κολυμπουσε ακανονιστα μεχρι που καποια στιγμή ειδα οτι τον ειχε φαει μια ανεμωνη.
Σημερα πηγα για παγιδες και επιασα μια ή σαλιαρα και ενα γυλο κρατησα την σαλιαρα μονο https://youtu.be/adE8s57dFjA Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα για τον γοβιο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κακες εξελιξεις εχουμε...
τελικα δεν πηρα σοβαρα αυτο που επαθε ο ανεμογοβιος και την πατησα ασχημα Μαλλον ηταν ich αυτα τα στιγματα και κολλησαν και αλλα ψαρια.. μια καλογρια νεκρη και οι αλλες 3 γεματες με σημαδια και δεν τρωνε Εκεινο που με ανησυχει πιο πολυ ειναι τα κλοουνακια,δεν εχουν λευκα σημαδια ευτυχως αλλα οπως και τα αλλα δεν τρωνε Γιατι τα μεσογειακα μπορω ευκολα να τα αντικαταστησω αλλα τα κλοουνακια πρεπει να ξαναγορασω κ επιπλεον ηταν μεγαλα τωρα και τα ειχα συνηθισει τοσα χρονια, ειδικα η γυναικα μου Οι γυλοι μεχρι στιγμης δεν εχουν εμφανισει τιποτα αλλα ανυσυχω επισης Αυξησα την θερμοκρασια 27 βαθμους και μετα θα την παω 28-29 ,ξεκινησα σκορδοζουμο και εκλεισα το σκιμμερ Χαμηλωσα και την αλατοτητα 1025 ειναι τωρα, τα κλοουνακια δεν εχουν θεμα σ αυτο αλλα τα μεσογειακα φοβαμαι να την χαμηλωσω κι αλλο Απο καλογριες |
|
||||
|
||||
![]()
Να ξέρεις είναι σύνηθες φαινόμενο όταν βάζεις μαζί ψάρια διαφορετικών ωκεανών... θα σου βρω θέματα απο το reef2reef, οι οποίοι έπαθαν ακριβώς το ίδιο, όταν έβαλαν thalassoma pavo σε reef ενυδρείο...
Για να πάθουν ich μεσογειακά είδη, πρέπει αν συμβεί κάτι ποοοοολύ σοβαρό!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα thalassoma pavo δεν εχουν τιποτα μεχρι στιγμης..ελπιζω να μεινουν ετσι
Εκεινο που ειναι παραξενο ειναι οτι 3 μηνες τωρα δεν ειχαν κανενα προβλημα (με το θεμα μιξης εννοω) Μολις μπηκε ο ανεμογοβιος εγινε αυτο Ενα θεμα που εχω μονιμα ειναι τα ψηλα νιτρικα, τελευταιο μηνα ειχα γυρω στα100 Επισης δεν ειχα καλιμπραρει το refraktometer και εδειχνε 1030 ενω ειχα 1025 εδειχνε +5 λαθος Αυτα δεν ξερω αν επαιξαν ρολο |
|
||||
|
||||
![]()
η αλατότητα όχι τόσο, τα νιτρικά είναι ψηλά, αλλα είναι σίγουρα 100?? Θα είχες γεμισει άλγες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα αλγες συνεχεια και καθαριζα συχνα τα τζαμια καθε 3-4 μερες και εχω και αντιφοσφωρο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 Λιτρα μεσογειακό | manolischania | Μεσογειακό | 101 | 27-06-12 22:32 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |