|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πηρα αρτεμια για να δω περιπου πως βγαινουν αν βγαλω αφου δεν εχω μωρα δεν θα ειναι καλο για τροφη του μονομαχου?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν βλεπεις οτι οι θηλυκες δεν εχουν προβλημα μπορεις να τις αφησεις εκει
![]() σαλιγκαρια μπαινουν για να καθαριζουν την αλγη,αν θελεις μπορεις να βαλεις,ειναι και ομορφα.εγω δεν ξερω γιατι,αλλα δεν ημουν τυχερη με αυτα...συνεχεια μου ψοφαγαν... ![]() αρτεμια εννοεις να δωσεις νεοεκκολαφθεισα η ενηλικη στο μονομαχο?αν τις μεγαλωσεις μεχρι την ενηλικιωση ειναι οκ,αλλιως ειναι πολυ μικρες για ενηλικα ψαρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρα θα πειραματιστω μονο με αυτες.οσο για τον μονομαχο μου μια μερα ειναι στο καινουργιο του χωρο και ηδη εχει γεμισει ολο το ενυδρειο με φυσαλιδες διασκορπισμενες παντου.
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα θα ειναι μια χαρα εκει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Κώδικας HTML:
για ποτε το βλεπεις να δοκιμαζεις αναπαραγωγη :D ? τωρα για αναπαραγωγη εγω ειμαι ετοιμος οι μονομαχοι δεν ξερω ποτε ειναι. ποσο καιρο να τον αφησω μονο του να τρωει καλα? οι θηλυκιες ποτε ειναι ετοιμες να ζευγαρωσουν?εχω ακουσει οτι αποκτουν εκεινη την περιοδο καθετες γραμμες.θα ηθελα ομως και μια φωτο απο μια τετοια θηλυκια για να ξερω. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω ιδεα γιατι μου ψοφαγαν...ειχα παρει και μικρα απο γεννες παιδιων,αλλα τιποτα...
![]() Σακη:αφου τους ταισεις καλα σκουληκι για καμια 15αρια μερες θα ειναι ετοιμοι ![]() ![]() φωτο θηλυκιας με καθετες γραμμες ![]() απο www.bettaterritory.nl
|
||||
|
||||
![]()
θα προτημουσα την κοκκικη που εχω δειξει στην φωτο (η αλλη ειναι μπλε) αλλα οποια δω οτι ειναι ετοιμη.
πρεπει να ταιζω και τις θηλυκιες σκουλικι γιατι τοτε θα πρεπει να δινω σε ολα τα ψαρια μου αφου τις εχω μαζι τους. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,κι οι θηλυκες θελουν σκουληκι
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνθηκες Διαβιωσης κυχλιδων. | sakis | Malawi | 4 | 16-09-05 10:41 |
Πολλαπλό ζευγαρωμα kribensis | sot-zoe | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 14-02-03 15:12 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ PEARL GOURAMI | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 23-12-02 14:59 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |