|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Φώτο πιο καθαρή λίγο δύσκολο γιατί μόλις βλέπει άνθρωπο κοντά εξαφανιζεται Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι όταν τον πρώτοειδα μέσα στην παγίδα ήταν χρώματος γκρι τώρα έχει γίνει μαύρο..... Στην αρχή νόμισα πως ήταν parablenious incognitous . . Τώρα τι να πω πάντως σκάβει πολλά λαγούμια μέσα στο ενυδρείο και τον φοβούνται και οι δυο γοβιοι.. Ελπίζω να μην μεγαλώνει πολύ... Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Κατάφερα να τραβήξω μερικές ελπίζω να βοηθούν... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimae : 22-09-18 στις 20:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο ιδιος ο δικος μου τυπος με τα μαυρα μου φαινεται να ειναι
![]() Ο δικος μου ηταν μεγαλος γυρω στα 12 εκ Ηταν πολυ φοβιτσιαρης σπανια εβγαινε αν ηταν καποιος στο δωματιο και μολις πλησιαζα το ενυδρειο κρυβοταν ,μονο το κεφαλι εβγαζε απο την τρυπα καμια φορα Εσκαβε την αμμο και ειχε μια τρυπα στο βραχο για παρτη του που κρυβοταν εκει μονιμα |
|
||||
|
||||
![]()
Xμμ κοιτα να δεις....
παντως λεω να τον κρατησω.... οντως κρυβεται μεσα στα βραχια, πετωντας μονο το κεφαλι του εξω τελικα κατεληξες τι ηταν ?? τον εχεις ακομα?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 Λιτρα μεσογειακό | manolischania | Μεσογειακό | 101 | 27-06-12 22:32 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |