|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, επαναφέρω το θέμα γιατί πλέον θα προχωρήσω σε αλλαγή φωτισμού..
Το φωτιστικό το άνοιξα.. Από το υπόλοιπο ενυδρείο μου φαίνεται δύσκολο να βγαίνουν καλώδια κτλ γιατί είναι μέσα στο πλαίσιο που περιβάλλει το ενυδρείο. Η πλακέτα με τα λεντ βγήκε... Αποτελείται απο 45 λεντ λευκου χρώματος και 6 μπλε..Γραφει μόνο τα watt ..Ακολουθούν φωτογραφίες... Σκέφτομαι να αλλάξω τα λεντ και να βάλω - μάλλον-ταινία.. 1)με τη σύνδεσμολογια όπως τη βλέπετε είναι εφικτό; 2)το φωτιστικό είναι σε μικρή απόσταση από το νερό και το συνολικό βάθος του ενυδρείου είναι μικρό (περίπου 30 cm) σε ποια ταινία πρέπει να πάω για φυτά χαμηλών έως μέτριων απαιτήσεων;(αριθμος λεντ,kelvin κτλ)τα συνολικά λίτρα είναι περίπου 25.. Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. Έχει καπάκι το συγκεκριμένο ενυδρείο? Αν ναι τότε πιστεύω πως με μια LEDοταινια θα κάνεις δουλειά, δεν είναι δύσκολο.
Αν πιστευεις πως τα παιρνει και σου κανει μια αλλη προταση μου ειναι με αυτα στο link εδω : https://www.ebay.co.uk/itm/USB-20-30...g2agTBatMzZDaQ Με αυτα και ενα τροφοδοτικο των 12V θα εισαι κομπλε πιστευω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καπάκι δεν έχει όπως τα κλασσικά ενυδρεία.. Είναι σαν μια φαρδιά μπάρα περίπου 4-5 εκατοστά πάνω από την επιφάνεια του νερού κ πάνω σ αυτή είναι η πλακέτα των λεντ.
Μάλλον σε ταινία θα πάω... Cool White... Πρέπει να κοιτάξω υποθέτω κ Kelvin, lumen κτλ; Με 3 κομμάτια ταινίας των 40 εκ. Θα είμαι οκ πιστεύεις; Ευχαριστώ για την απάντηση 🙂 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή φωτισμού για ενυδρείο | gkontos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 07-06-16 00:40 |
Αλλαγή φωτισμού | thanastasiou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 29-10-15 21:28 |