|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψαράκια δεν θα έχουν προβλήματα μεταξύ τους.. Απλά προσπάθησε να δημιουργήσεις τρύπες/σχισμές για να φτιάξει φωλιά ο parablenious incognitous |
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταια λιγοστευαν οι γαριδες και ανακαλυψαν οτι πηδουσαν εξω απο το ενυδρειο (χωρις καπακι ειναι) , τις εβρισκα καθε πρωι στο πατωμα
Θεωρησα οτι πηδουσαν λογω ζορισματος εξω και υπευθυνο θεωρησα τη σαλιαρα (την μαυρη που ειχα) Την ελευθερωσα προχθες για να δω αν θα μεινει τελικα καμια μεσα ,ειχα 10 περιπου τωρα μετρησα μολις 4 Γενικα αυτες πηδανε πολυ , δεν ειμαι τελικα σιγουρος να ελυσα το προβλημα βγαζοντας την σαλιαρα, που μονιμα καθοταν ή μεσα σε μια τρυπα ή εβγαζε εξω το κεφαλι της λιγο και μολι πλησιαζα εξαφανιζοταν Παντως βλεπω οτι περνανε ψαρια διπλα απο τις γαριδες (οι καλογριες ,τα κλοουνακια) και δεν φοβουνται να φυγουν ,μαλιστα ακουμπουν με τις κεραιες τους τα ψαρια σαν να τα ψηλαφιζουν Εχω και 2 μικρουλια thalasoma pavo γυρω στα 3-4 εκ , και κυνηγιουνται συνεχεια , μαλιστα το ενα οταν το κυνηγησει πολυ το αλλο παει στην πανω μερια σε μια γωνια και καθεται .Ειναι στο ιδιο μεγεθος και τα 2 Ειναι οι ανταρτες του ενυδρειου , και οι καλογριες μεταξυ τους εχουν καποιες μικρες αψιμαχιες αλλα καμια σχεση με τα pavo που οταν κυνηγιουνται τρεχουν σαν το διαολο πανω κατω |
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαρίδες πηδάνε και χωρίς να τις κυνηγάει κάποιο ψάρι... και στην φύση το ίδιο κάνουν και βρίσκονται αρκετό χρόνο πάνω σε βράχους, δίπλα στις φυσικές λεκάνες που ζουν...
Οπότε καπάκι ή διχτάκι.. Κανένα από τα υπόλοιπα ψάρια που έχεις δεν είναι εχθρός μιας γαρίδας, καθώς έχουν μικρά στόματα, σε αντίθεση με τους γοβιούς/σαλιάρες κλπ... Ξέρουν και ξεχωρίζουν... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω βαλει led φωτισμο ,2 led μπλε ταινιες (moonlight) τα οποια εχω αναμμενα απο 08:00-14:00 κ 21:00-22:00 δηλ 8 ωρες , και κανονικο φωτισμο λευκο-μπλε -μωβ + moonlight (για να ειναι το φασμα προς μπλε) 14:00 - 21:00 δηλ. 9 ωρες
Ειναι πολλες ωρες που τα εχω ανοικτα? Μεχρι τωρα ανοιγα μονο το μεσημερι μεχρι το βραδυ πληρη φωτισμο (14:00 - 22:00) , δεν ειχα καθολου moonlight Ο λογος που εβαλα moonight ειναι οτι το πρωι που λειπω ειναι σχεδον σκοτεινο το δωματιο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 Λιτρα μεσογειακό | manolischania | Μεσογειακό | 101 | 27-06-12 22:32 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |