|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω τον ταιζω κατεψηγμενες διαφορες πελλετς και φλακες
αλλα παντως ειναι φαγανας τρωει συνεχεια τον εχω παρατηρησει να προσπαθει να ανοιξει κοχυλι!!! καβουρια εννοεις ερημητες ? για πες αν θες πληροφοριες για το δικο σ ζωντανα ρουτινες κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα, αυτο εδω ειναι το ενυδρειο ,τα βηματα με το στησιμο απο την αρχη
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=100289 τωρα εχω βαλει κ νεους κατοικους καλογριες γυλους , φαινονται στο τελευταιο βιντεο: https://www.youtube.com/watch?v=SHAFR5JBEJc Ναι καβουρια εχω 3 ερημιτες, αλλαγη νερου καθε 20- 30 μερες 15% , καθαρισμος ενυδρειακου βαμβακιου καθε 3-4 μερες, αδειασμα ποτηριου skimmer καθε μερα (κανει wet skimming) ,αλατι tropic marin pro, νερο αντ. οσμωσης ταιζω 2 φορες την μερα λιγο φυλαρακι, μικρα πελλετς και μυδι, τις ανεμωνες τις ταιζω 2 φορες την εβδομαδα με γαριδα Τωρα δηλαδη απο ζωντανα εχω 6 ανεμωνες ντοματες, 2 κλοουνακια, 8 γαριδες, 8 αθερινες, 3 ερημιτες, 5 σαλιγκαρια, 4 καλογριες, 2 σαλιαρες (10-12 εκ), 1 thalassoma pavo μεγαλο (10-12εκ)- 2 μικρουλια ...αυτα πολυ κοσμος εχει μαζευτει και προβληματιζομαι ,παντως μεταξυ τους τα πανε καλα, ανυσυχουσα πολυ για τον μεγαλο γυλο και τις γαριδες, τις βλεπω ολες ζωντανες απλως κρυβονται πιο πολυ απο πριν μολις εβαλα τις σαλιαρες και το γυλο Σκεφτομαι παντως αν μπορω να ελευθερωσω το μεγαλο γυλο κ 1 σαλιαρα γιατι εχουν μεγαλο μεγεθος για το ενυδρειο.Το προβλημα ειναι πως να τα πιασω τωρα που τρυπωνουν edit φιλτραρισμα μηχανικο με σφουγγαρι κ ενυδειακο βαμβακι, ανθρακα -αντιφοσφωρο 40γρ περιπου απο καθε ενα - στο sump ολα |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου
το θεμα σου πρεπει να το ειχα διαβασει οταν ξεψαχνιζα την κατηγορια Μεγογειακα τωρα να τα πιασεις ισως με παγιδα και υπομονη αλλιως αποχη... |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν ophioblennius atlanticus μου μοιάζει, είδος του ατλαντικού που συναντάται πλέον συχνά και στην μεσόγειο...
------------------------- Το παραπάνω μάλλον είναι ένα μικρό parablennius incognitus.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 05-09-18 στις 09:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 Λιτρα μεσογειακό | manolischania | Μεσογειακό | 101 | 27-06-12 22:32 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |