|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και θα εχουμε και πολλα κλαδεματα για ολους.
Οσοι θελουν να γραφτουν μελη θα μπορουμε να το κανουμε και αυτο. Μπλουζακια του συλλογου για το καλοκαιρακι που ερχεται, ολα τα περιοδικα που σας λειπουν! Και πολυ κεφι για γνωριμιες! Ελπιζω σε αυτη τη συναντηση να μη μας χωραει το μαγαζι και να εχει καλο καιρο για να κατσουμε και να απολαυσουμε θεα!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαια Συναντηση Πσφε Βορειου Ελλαδοσ-αλλαγη Ημερομηνιασ | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 23-01-06 21:20 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Σεπτεμβριου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 13-09-05 22:54 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων | paparatsi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 95 | 31-01-04 16:22 |