|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα, ευχαριστώ!! Προσπάθησα να τις ανεβάσω έτσι αλλά ήταν μεγάλο το αρχείο και η ανάλυση πάνω από 1 mb και πάνω από 800*400. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
¶λγη έχω στο τζάμι καφέ. Έχουν αρχίσει ήδη οι γέννες, έχω 5 μικρά και 2 γκάπυ ετοιμάζονται. Κρίμα δεν μπορώ να βάλω ακόμα γαρίδες :/ , πρέπει να τρέχει 2 μήνες με ψάρια μέσα (γιατί τρέχει 1 μηνά χωρίς και 1 μήνα με ψάρια τώρα); Επίσης έχω έναν προβληματισμό, βλέπω ένα γκάπυ να κολυμπάει ''χάνοντας'' την ισορροπία του και να έχει κόκκινα βράγχια (και 1 ακόμα με κόκκινα βράγχια αλλά όχι τόσο έντονο κόκκινο), νομίζω πως είναι βακτηριακή μόλυνση και έτσι θα το πείρα μπορώ να ρίξω αλάτι σε όλο το ενυδρείο για να το προλάβω και στο άλλο ψάρι; (Δεν έχω καραντίνα ακόμα). Βρήκα τρόπο για τις φώτο! (Η 3η φώτο είναι πριν μετακινήσω το φυτό, φαίνεται λίγο η άλγη στο τζάμι και στο πίσω και στην γωνία και η 5η φώτο αν παρατηρήσεις τα βράγχια είναι λίγο κόκκινα) |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίο έγινε !!!
η μία λάμπα ίσως θα ήταν καλύτερα να φύγει στην παρούσα φάση |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι κολλημένες μαζί οι δύο λάμπες, θα κοιτάξω σε κάποιο μαγαζί εάν μπορώ να πάρω ξεχωριστά 1 να την βάλω και να ξαναβάλω τις δύο όταν τις χρειαστώ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Μπορεί να πέρασε καιρός από την τελευταία φωτογραφία του ενυδρείου (κυρίως γιατί ετοιμάζω ένα θαλασσινό 200λίτρα) αλλά πάει μια χαρά!! Ορίστε μια φωτογραφία... Υ.Γ Σε λίγο καιρό, μόλις τελειώσω το θαλασσινό και μπει σε λειτουργία θα βάλω και γαριδούλες. Υ.Γ2 Δεν ξέρω γιατί χαλάει η ανάλυση της φωτο, αλλάζω τα πιξελς με το Pixresizer, ίσως γιαυτό. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και καλή χρονιά,
Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τα φυτά μου; Βλέπω ένα rubin σαπίζει σιγά σιγά, έχω γεμίσει άλγες... Μπορώ να κάνω diy co2 σύστημα ή να χρησιμοποιήσω κάποιο λίπασμα; Θέλω δηλαδή να το κάνω high tech φυτεμένο σιγά σιγά, με ποιο δύσκολα φυτά και με περισσότερα και έντονα χρώματα, τι έχετε να προτείνετε; Επίσης, υπάρχει κάποιο άλλο είδος ψαριού (μικρά κοπαδόψαρα πιο πολύ) ώστε να αλλάξω και ψαροσύνθεση; Ευχαριστώ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακατασκευή ενυδρείου 250 λίτρων | annap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-06-11 16:50 |
Παρουσίαση Ενυδρείου 25 Λίτρων για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 19-01-10 07:42 |
παρουσίαση 40 λίτρων | crazyio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 09-02-07 17:13 |